Me täällä Seutulaisessa rakastamme kaikenlaisia karvakuonolaisia ja hännän heiluttajia. Lähetä meille kuva lemmikistäsi ja voita 40 euron lahjakortti eläintarvikeliikkeeseen! Arvonta suoritetaan kaikkien ennen 17.7. 2019 osallistuneiden kesken.

Liitä oheen parilla lauseella tietoa kaveristasi ja kerro, miten kesänvietto sujuu lemmikin kanssa. Onko retkellä kohdattu käärmeitä, onko löytynyt niskasta punkki - miten automatkoilla pärjätään ja miten eläinperheenjäsen vaikuttaa lomasuunnitelmiin.

Ennen 17.7. 2019 lähetettyjä lemmikkikuvia julkaistaan Seutulaisen nettisivuilla, facebookissa ja valittu kooste myös elokuun Seutulaisen lemmikkieläin-teemasivuilla.

Lähetä itse ottamasi hyvälaatuinen kuva omasta lemmikkieläimestäsi ja lyhyt selostus alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . HUOM! Laita viestin otsikoksi LEMMIKKI.

Liitä tietoihin oma nimesi tai nimimerkki ja kotipaikkakuntasi, ja kerro, saako nimesi julkaista kuvan tai jutun yhteydessä.

Lahjakortin voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Emme käytä yhteystietoja muihin tarkoituksiin.

 

 

cat 1395746