Back to Top

Taidenäyttely New Yorkissa

Seutulainen 9/2017

Eurooppalainen Kulttuuriyhdistys on aina pitänyt tärkeänä - suomalaisuuden vaalimisen rinnalla - pitää yllä monimuotoista kansainvälistä toimintaa. Into viedä Suomea muualle ja kutsua muiden maiden kulttuurinystäviä kylään on poikinut lukuisia antoisia tilanteita yhdistyksen 18-vuotisessa historiassa.

Tuorein kauas tähdännyt projekti oli yhdistyksen taidenäyttely New Yorkissa. Long Islandin Hollbrookissa sijaitsevassa The New York Art Connection -galleriassa toteutettu taidenäyttely Northern Lights - Finland 100 years oli osa kansallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Lue lisää: Taidenäyttely New Yorkissa

Apua rengasasioihin yli 50 vuoden kokemuksella

Seutulainen 9/2017

Täyden palvelun rengasliike Oriveden Kumikorjaamo Ky on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1965. Perheyritystä pyörittää nyt Johanna Rantala, hän on työskennellyt yrityksessä vuodesta 1984 alkaen.

- Yrittäjäksi siirryin vuonna 1992. Kiinnostus alaan on tullut varmaan jo äidinmaidossa ja olen aina ollut kiinnostunut myös teknisistä asioista. Ehdottomasti parasta työssäni ovat asiakkaat ja toimenkuvan monipuolisuus, Johanna kertoo.

Lue lisää: Apua rengasasioihin yli 50 vuoden kokemuksella

Asiakaspalvelu on kaiken A ja O

Seutulainen 8/2017

Vuonna 2009 perustettu Remonttipalvelu Marko Koskela tekee kaikkia kodin sisäremontteja, joista jopa 80 % on kylpyhuone- sauna ja wc-saneerauksia. Yritys on kasvanut yhden miehen ”vasara ja naula -firmasta” parhaimmillaan 6 henkeä työllistäväksi yritykseksi, mutta tekemisen asenne on ennallaan. Syyskuussa yrityksen yhtiömuoto muuttuu osakeyhtiöksi.

Lue lisää: Asiakaspalvelu on kaiken A ja O

Valaistusratkaisut vaikuttavat enemmän kuin uskommekaan

Seutulainen 8/2017

Yksi Suomen suurimmista sisustusvalaisinliikkeistä, 20-vuotias Nokian Sähkötalo, löytyy vartin matkan päästä Tampereelta. Yrityksellä on myös valaisinten verkkokauppa www.lamppukauppa.fi.

- Tarjoamme valaistusratkaisut sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikkiin sisustustyyleihin, sanoo toimitusjohtaja Olli Sorva. .

Lue lisää: Valaistusratkaisut vaikuttavat enemmän kuin uskommekaan

Kangasalan Lentolassa huolletaan kone kuin kone

Seutulainen 7/2017

Huoltokanava Juvonen Oy huoltaa asiantuntevasti kaikenlaiset pienkoneet merkkiin katsomatta niin ammattikäyttöön kuin yksityisellekin.

Valkeakoskelainen firma on palvellut jo vuoden verran myös Kangasalla, Lentolan Prisman ja Ilkon Kukan liepeillä Ilkonhovissa sijaitsevassa liikkeessä. Juvosen poikien työnjälki tunnetaan korkeasta laadusta, ja palvelu on joustavaa.

Lue lisää: Kangasalan Lentolassa huolletaan kone kuin kone

Nesteen uusi pesu on hyvä ja hellä

Seutulainen 7/2017

Kangasalan Nesteelle avattiin hiljattain uusi pesulinja, joka pesee vanhat autonpesutekniikat mennen tullen. Uutuuttaan kiiltelevä laite putsaa ajoneuvot entistä paremmin ja nopeammin. Nesteen hienolla autonpesulla on ollut tähänkin asti oma fanijoukkonsa, joka on tullut pesulle kaukaakin, Tampereelta tai Kuhmalahden perukoilta. Seutulaisen mainoksista leikatut etukupongit on vuosien varrella hyödynnetty tarkasti.

Lue lisää: Nesteen uusi pesu on hyvä ja hellä

Sivu 1 / 2