Back to Top

Joulua sydämeen ja pukinkonttiin turuilta ja toreilta

Seutulainen 12/2017

Alueemme runsaslukuiset joulumarkkinat ovat mukava tapa päästä iloiseen joulun odotuksen tunnelmaan. Fiilistelyn lisäksi tapahtumista saa hankittua yksilöllisiä ja perusmarkettien tarjonnasta poikkeavia joululahjoja. Lähiosaajien käsityöt ja ihanat herkut kuuluvat torien antiin parhaasta päästä. Ruoan ja juoman lisäksi kauralyhteet, lintulaudat, havukranssit ja pakastevihdat menevät kuin kuumille kiville. Monin paikoin järjestetään myös oheisohjelmaa.

Lue lisää: Joulua sydämeen ja pukinkonttiin turuilta ja toreilta

Taloushallinnon käytännöt jatkuvassa muutoksessa

Seutulainen 12/2017

Asiantuntevasti ja yrittäjäläheisesti palveleva Kirjanpitotoimisto Mattila Oy on toiminut jo kolmen vuosikymmenen ajan. Hyvä henkilökohtaisen kohtaamisen osaaminen on tuonut yritykselle menestystä ja kasvua tällä perusteellisesti kilpaillulla alalla. Kangasalan Myllystenpohjantien lisäksi Kirjanpitotoimisto Mattilalla on tätä nykyä toinen toimipaikka Tampereella Technopolis Yliopistonrinteessä.

Lue lisää: Taloushallinnon käytännöt jatkuvassa muutoksessa

Keliaakikolle kermamunkkia ja tuoretta leipää

Seutulainen 12/2017

Onko täällä todellakin kaikki gluteenitonta?
Tämä on tyypillinen kysymys, joka tavallisesti vielä toistetaan, kun ensimmäistä kertaa käydään Lempäälässä sijaitsevassa Gluteeniton Leipomo Ilonassa. Yleensä seuraavaksi ihmetellään, miten tuote voi olla gluteeniton jos se kerran maistuu näin hyvältä.
-  Kyllä, kaikki mitä meillä tehdään on täysin gluteenitonta, vakuuttaa yrittäjä Mira Lindqvist.

Lue lisää: Keliaakikolle kermamunkkia ja tuoretta leipää

Sotaveteraaneille ilmaiset taksimatkat itsenäisyyspäivänä

Seutulainen 12/2017

Suomen 100-vuotisjuhlavuoden sekä itsenäisyyspäivän kunniaksi Taksi Tampere haluaa muistaa ensiarvoisen tärkeän työn tehneitä sotaveteraaneja. Itsenäisyyspäivänä 6.12. sotaveteraanit saavat alueella Tampere-Pirkkala-Nokia-Ylöjärvi-Kangasala-Lempäälä ilmaiset taksimatkat koko päivän ajan. Myös omainen saa olla mukana kyydeillä. Hanke on osa Suomi 100-juhlavuoden ohjelmaa.

Lue lisää: Sotaveteraaneille ilmaiset taksimatkat itsenäisyyspäivänä

Korjauta ja kierrätä vanha tietokone

Seutulainen 11/2017

Vanhat tietokoneet kannattaa huollattaa tai laittaa kiertoon – turha niitä on työhuoneen nurkissa potkiskella. Monet niistä on vielä saatavissa täysin toimivaksi pienin toimenpitein.
Tampereen Itsenäisyydenkadulla sijaitseva Koneet Kiertoon kunnostaa ja myy käytettyjä tietokoneita. Diplomi-insinööri ja yrittäjä Eero Lähde vetää putiikkia kera kahden työntekijän.

Lue lisää: Korjauta ja kierrätä vanha tietokone

Asiakkaidensa näköinen kauppa

Seutulainen 11/2017

Uudistunut K-Supermarket Kuninkaankulma avasi ovensa viime vuoden joulukuussa kauppiaanaan Mikko Salmia.
- Oli hienoa päästä alusta asti mukaan suunnitteluprojektiin. Halusimme nykyaikaistaa myymälän täydellisesti ja tehdä siitä avaran, valoisan, selkeän ja siistin. Saamamme palautteen mukaan olemme onnistuneet siinä todella hyvin, iloitsee Mikko.

Lue lisää: Asiakkaidensa näköinen kauppa

Sivu 1 / 4