Back to Top

Nuku hyvin

Unettomuuden yleistyminen on kansainvälinen ilmiö; myös Suomessa runsas 40 prosenttia työikäisistä raportoi THL:n kyselyssä kokevansa unettomuutta toisinaan.

Lue lisää: Nuku hyvin

Ota kantaa ja vaikuta

Kansalaisaloite.fi -palvelussa on jälleen mielenkiintoisia aloitteita, joilla kansalainen voi yrittää vaikuttaa päätöksentekijöihimme. Kun yli 50 000 kansalaista allekirjoittaa aloitteen kuuden kuukauden ajanjaksona, on se käsiteltävä eduskunnassa. Tällä hetkellä suosituin aloite on YK:n GCM maahanmuuttosopimuksen mitätöimisen puolesta. Se keräsi heti kolmen päivän aikana huikeat 13 000 allekirjoitusta. Esittelyn mukaan sopimus rajoittaa Suomen suvereniteettia maahanmuuttoasioissa.

Lue lisää: Ota kantaa ja vaikuta

Kevyin mielin joulupöytään

Laihduttajankaan ei tarvitse kieltäy- tyä jouluherkuis- ta, mutta runsaan ruokatarjonnan kohdalla voi tehdä valintoja. Jos joulusyömiset ja -juomiset aloittaa jo pikkujoulukauden alussa, vuoden vaihteeseen mennessä ehtii kiloja kertyä. Herkuttelu on vain yksi joulun nautinnoista ja makuaisti vain yksi viidestä aistista.

Lue lisää: Kevyin mielin joulupöytään

Kunkku on komea

Joulun alla tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Tampereen keskustassa palveleva K-Supermarket Kuninkaankulma uudistui. Kauppiaaksi tuli tuolloin Mikko Salmia. Kunkku on hänen 13-vuotisen kauppiasuransa neljäs ja suurin kauppa. Kaupan ovi on käynyt tiheästi, erityisesti tämä vuosi on ollut selkeää liikevaihdon kasvua.

Lue lisää: Kunkku on komea

Sivu 1 / 10