Kangasalla toimiva Tukos Oy on neljän toimintavuotensa aikana tullut tutuksi nopeasta ja osaavasta palvelustaan kopiokoneiden kehittyvässä maailmassa.
Pitkän kokemuksen omaavien Mika Vesan ja Tommi Rönkön omistaman yrityksen peruspilareita ovat paitsi viimeisen päälle parhaat laitteet ja ohjelmistot, myös alan hyvä tuntemus sekä palveluasenne.

Asiakkaan tarpeisiin vastataan välittömästi ja aukioloajoissa joustaen, oli sitten kysymyksessä uuden laitteen käyttöön saaminen tai äkillinen huoltotarve. Tukoksen väki lupaa olla saavutettavissa aina, kun asiakas kaipaa.
Viime vuonna yritys koki kasvua sekä henkilöstömäärän että palveluvalikoiman suhteen, kun laiteasennusten ja huoltotöiden puolelle saatiin Niko Korkatti ja Janne Vesa.
Janne Vesan mukana yritykseen ankkuroitui kymmenen vuoden kokemus vähittäistavarakauppojen kassapöydistä ja sisääntuloporteista. Tukos asentaa Pieksämäellä sijaitsevan Checkmark Oy:n valmistamia tuotteita.

Hyvät merkit tarjolla

Ruutanan Shellillä sijaitsevassa Tukoksen myymälässä on esillä hyvä valikoima laitteita, lisäksi valikoimaa täydentää tukkureiden läheisyys.
Tarjolla on monen kokoluokan laitteita ja eri laajuuden omaavia ohjelmistoja.
- Myös käytettyjä koneita löytyy. Kaikki myydään aina täysin huollettuina, kertoo Janne Vesa.
Tukoksen merkit ovat pääasiassa HP, Samsung ja Olivetti. HP on uusi tuotemerkki edustuksessa. Olivetteja yritys tuo itse maahan. Samsungin monitoimilaitteet tunnetaan uusinta älyteknologiaa hyödyntävien laitteiden pioneereina. Myös paperikauppias on Tukoksen rundilla.

Opastus on tärkeää

Moderni monitoimilaite ei ole enää se toimiston nurkassa mököttävä pikkuhirviö, jonka toimenkuva muodostui vain kopioiden ulos sylkemisestä ja paperiliuskojen nielemisestä.
Nykyaikainen laite on kaunis ja älykäs. Uudet kosketusnäytölliset koneet ovat itseasiassa laajennettuja tabletteja, joilla dokumenttien hallinta käy mobiilisti.
Älytulostimen avulla talletetaan dokumentteja vaikkapa suoraan pilvipalveluun, yrityksen tilauskantaan, asiakasrekisteriin tai taloushallintaan. Tarvittava dokumentti on aina tallessa ja käden ulottuvilla, yhtä lähellä kuin lähin älylaite. Asiakirjojen tallentaminen ja hallitseminen sähköisesti säästää lukemattomia työtunteja vuodessa.
Myös vihkosten taittaminen ja nitominen tapahtuu lisälaitteilla varustettuna. Kahvia härveli ei keitä, mutta somen selaaminen ja pelien pelaaminen onnistuvat kyllä.
- Meillä tehdään perusteellinen tarvekartoitus asiakkaan kanssa ja etsitään sopiva laiteratkaisu, kertoo Janne Vesa.
- Käyttökoulutuksen avulla varmistetaan, että monipuolisesta laitteistosta osataan ottaa kaikki hyöty irti. Laitteen käyttöpaneelin näkymä räätälöidään käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

 

15ukot

Tommi Rönköllä ja Mika Vesalla on takanaan pitkä kokemus kopiokoneista ja tulostimista.

15uudetjannut

Niko Korkatti ja Janne Vesa ovat Tukoksen viimeisimmät vahvistukset.