Kangasalan Kallion kasvavalla teollisuusalueella toimiva Pienkorjaus Mika Vesanto laittaa kuntoon monen kokoiset ja merkkiset koneet. Mika tekee ammattitaidolla autojen katsastusremontit ja ruostekorjaukset, diesel- ja bensakäyttöisten moottorien korjaukset sekä kaikenlaisten pienkoneiden korjaukset. Huollot tehdään kaikkiin merkkeihin ja kaikella työllä on takuu.

- Mukavasti on riittänyt asiakkaita. Asiakkaat ovat pääasiassa yksityisiä ihmisiä, mutta teen huoltoja nopeasti myös kiinteistöhuoltoyritysten koneisiin, Mika toteaa ja muistuttaa tuomaan kesänkin koneet huoltoon ajoissa, ennen korkeasesongin alkua.

Kotkasta Kangasalle

Mika Vesanto perusti yrityksensä Kotkaan kymmenen vuotta sitten. Viime vuonna hän muutti takaisin kotikonnuilleen Tampereelle ja yritys sai uuden toimipisteen Kallion halleista. Uusissa tiloissa on sadan neliön verran tilaa ja yksi nosturipaikka sekä kaikki tarpeelliset välineet. Tarvittavat varaosat löytyvät kätevästi Tampereelta saman päivän aikana.
Pienkorjaus Mika Vesannon työllistävimpiä osa-alueita ovat autojen huollot ja katsastusremontit. Samoin kuntoon laitetaan muutkin menopelit. Sen lisäksi merkittävää osaa näyttelee pienkoneiden korjaus: moottorisahojen, perämoottoreiden, ajoleikkureiden, trimmereiden, raivaussahojen ja lumilinkojen huollot.
- Pystyn pitämään hinnan edullisena, koska toimin yrityksessä yksin, Mika toteaa.
Toinen iso, asiakkaiden arvostama asia on yrityksen tarjoama kuljetuspalvelu: iltaisin Mika hakee huollon tarpeessa olevan laitteen ja palauttaa sen sitten kotiin asti, kunnossa ja aina puhtaana.
Kaikki huoltotoimet tehdään yrityksen tiloissa Kangasalla. Vaihdossa huolitaan vanhoja koneita trimmereistä raivaussahoihin.

Laaja repertuaari

Aikoinaan kuljetusliikkeessä työskennellyt Mika myy myös autoja,pääasiassa käytettyjä.
- Myytävänä on myös perävaunuja sekä auton renkaita, uusia ja käytettyjä, monipuolinen yrittäjä kertoo.
Huoltotöiden lisäksi Mika pyörittää Nettihuutokauppaa sekä jälleenmyy matkailuautojen etutelttoja.  Omasta harrastuksesta juontuva caravan-telttojen myynti käsittää tunnetut merkit Svenska Tält ja Isabella.
- Asuntoautojen ja -vaunujen teltat on mahdollista saada kasattuna, Mika lisää.
- Matkailuautoilu ja -vaunuilu on nopeasti kasvava harrastus ja sen huomaa myös telttamyynnissä. Nykyaikainen teltta on lähes kuin toinen vaunu, niitä on myös hyvin suuria ja omilla jaloillaan seisovia.

19mies

– Kangasalan Kallio on hyvä paikka yritykselle, Mika Vesanto toteaa.

19mies ja kone

Kymmenen vuoden kokemuksella kohenee kone kuin kone. Laite palautetaan asiakkaalle aina puhdistettuna.