Nurmijärvelle 14 vuotta sitten perustettu Teräspalvelukeskus JanLa Oy on kasvanut yhdeksi Suomen johtavaksi peltialan tukkuliikkeeksi. JanLa valmistaa ja myy pinnoitettuja ja sinkittyjä ohutlevytuotteita, vesikattoprofiileja, julkisivuprofiileja sekä muun muassa julkisivukasetteja. Asiakkaina ovat rakennusliikkeet, peltialan yritykset, talotehtaat ja yksityisasiakkaat. Sen myyntikonttoreita löytyy Nurmijärveltä, Oulusta, Turun seudulta ja Pirkkalasta.

Pirkkalan myyntipiste on palvellut keväästä lähtien uudessa osoitteessa Tampereen Kehätien laidassa. JanLa Center Tampereen tiloissa Palmrothintiellä on mittava varasto ja viihtyisästi sisustettu studio, jossa pääsee tutustumaan koko JanLan monipuoliseen tuotevalikoimaan ja peltituotteiden mallien sekä värien kirjoon. Tilava piha mahdollistaa sujuvat tuotenoudot.
- Meillä on mennyt mukavasti ja asiakkaita on riittänyt, kertoo Pirkkalan toimipisteen yksikönpäällikkö Nico Lahtela tyytyväisenä.
Pirkkalassa työskentelee neljä työntekijää, kaikkiaan JanLalla on 40 henkeä töissä.

Massiiviset valmistuserät

JanLan tuotteita ovat muun muassa profiili- ja konesaumapellit, katon läpiviennit ja luukut, sekä sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet tarvikkeineen. Raaka-aineena käytetään markkinoiden johtavan SSAB:n valmistamaa laadukasta terästä, muun muassa GreenCoat - tuotetta. Pohjoismainen teräs on maalipinnoitettu biopohjaisella materiaalilla, jossa merkittävä osa perinteisistä fossiilisista öljyistä on korvattu rypsiöljyllä. Helposti muokattavan, ankaraa säätä, UV-säteilyä ja korroosiota kestävän kattotuotteen pinnoitetakuu on jopa 25 vuotta.
Tämä ympäristötietoisten kuluttajien kysyntään vastaava kattopinnoite on ainutlaatuinen koko maailmassa ja sitä on saatavilla vain SSAB Europe:n yhteistyökumppaneilta, kuten Teräspalvelukeskus JanLalta. Peltituotteet jatkojalostetaan asiakkaan vaatimiin mittoihin.
Erilaisia teknisiä parannuksia innovoinut JanLa on ylpeä JL JALO lukkosaumastaan, jonka asennettavuus on erittäin nopeaa ja helppoa. Sen 25-vuotinen pinnoitetakuu on markkinoiden pisin.
JanLa on tukevasti investoinut ajanmukaiseen varusteluun. Tuotteet valmistuvat nopeasti omien tehtaiden nykyaikaisilla tuotantolinjoilla, ja niitä kuljetetaan pitkin Suomea massiivisissa erissä. Tehtaiden tuotantokapasiteetti on yhteensä jopa 25 000 neliömetriä työvuorossa. Tuotannon suuri volyymi mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat.

 10katto

Laadukkaan peltikaton elinkaari on pitkä.

10talo

Peltikatto antaa suunnittelijalle lukuisia mahdollisuuksia ulkonäön suhteen.

10 niko

Varastovalikoimaan kuuluu 18 värivaihto-ehtoa, ja ne ovat kaikki esillä myymälässä, Nico Lahtela esittelee.