Naisten illat -nimellä järjestettyjä tapahtumia on ollut syksyn mittaan jo Tampereella ja Nokialla. Tammikuun loppupuolella tällainen hemmotteluilta koittaa myös Kangasalla.

Kiireinen arki katkeaa maanantaina 28.1., kun Suoraman Työväentalo täyttyy iltaviidestä eteenpäin kaikenlaisesta mukavasta.
Kristiina Viitanen lakkaa kynsiä ja Heli Wegelius antaa rentouttavaa päähierontaa. Päivi Alasen pisteellä selvitetään menneitä elämiä ja katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Johanna Hamari myy kahviossa kotoisia herkkuja, myös kotiin viemisiksi.
Illan aikana on mahdollisuus hankkia käsitöitä, kosmetiikkaa, vaatteita, käsilaukkuja, magneetti -ja nahkakoruja, sisustustuotteita, hampputuottteita sekä lisäravinteita.  Muutamalta standilta saa myös pieniä maistiaisia.
Tapahtumassa on mukana myös edustukset muun muassa Avonilta, Noshilta, Oriflamelta, Hopeapurolta, Amorilta ja ZinZinolta. Illassa on mukana yli kaksikymmentä eri alojen näytteilleasettajaa.
Illan aikana kuullaan tamperelaisen Katri Metson musiikkia.
Tapahtumaan on yleisöllä ilmainen sisäänpääsy.
Samanlaisia Naisten iltoja tullaan tänä vuonna järjestämään vielä ainakin Pälkäneellä, Valkeakoskella, Nokialla ja Lempäälässä.

9tytto

Katri Metso on keikkaillut jo kymmenen vuotta ympäri Suomea.