Lentolan liikekeskuksessa palveleva Subway Kangasala sai hiljattain Subway-ketjulta palkinnon operatiivisen toimintansa ja asiakaspalvelun johdosta.

- Kriteereinä palkinnon saamiseen on se, että operatiiviset toiminnot ovat liikkeessä kunnossa ketjun ohjeistuksen mukaan, eikä kuuden kuukauden seurantajaksolla ole tullut yhtään negatiivista asiakaspalautetta liikkeeseen. Tämän palkinnon Kangasalan ravintola sai nyt syksyllä ketjun 188 ravintolan joukosta, kertoo yrittäjä Jussi Jokilampi mielissään.
- Toiminta on sujunut hyvin ja myynti on kehittynyt. Olen ollut tyytyväinen Subway-ketjun yrittäjänä.
Jokilammella on tuntumaa Subway-yrittämisestä jo alkaen vuodesta 2010, jolloin avattiin liike Turtolaan. Jussi Jokilammen tätä nykyä johtamissa Kangasalan ja Kaukajärven liikkeissä on yhteensä 15 työntekijää.

Tuoreus ja valinnanvapaus

Subwayn raaka-ainevalikoimista on mahdollista rakentaa tuhansia erilaisia leipiä. Ketjun suosituimmat kokonaisuudet ovat Kana Teriyaki ja salamia, pepperonia ja kinkkua sisältävä Italian BMT.
- Jos asiakas ei itse osaa päättää mitä ottaisi, henkilökunta kyllä neuvoo, Jussi lupaa.
Subwayn täytettyjen leipien suosio perustuu ennenkaikkea tuoreisiin raaka-aineisiin; laaja vihannespuoli on tärkeää, samoin vastapaistetut leivät.
Keveys ja terveellisyys ovat myös isoja asioita menestyksessä. Asiakas voi omilla valinnoillaan rakentaa annoksestaan juuri niin terveellisen, vähärasvaisen ja vähäsuolaisen kuin haluaa. Päivittäin tullaan ostamaan myös ruokaisia salaatteja.

12sub

Ei varmasti jää nälkä, vakuuttaa Jussi Jokilampi.