Tampereen Kompressorikeskus Oy tunnetaan ympäri Suomen kaiken paineilman tuottamiseen liittyvän osaajana. 1980-luvulla perustettu yritys sekä valmistaa, maahantuo että myy, huoltaa ja korjaa paineilmalaitteita moneen käyttötarkoitukseen ja kaikissa kokoluokissa. Maahantuontia on muun muassa Italiasta, Saksasta, USA:sta ja Kiinasta. Liike toimii Nekalassa.

Kompressorikeskuksen asiakaskuntaa ovat niin konepajat, maatalous, rakennusala, pienasiakkaat kuin suurteollisuuskin aina laivatelakoita myöten.

Laatua ja palvelua vaalitaan
Yrityksen alkuaikoina paineilmalaitteita ei juuri muualta saanut. Nykyisin peruskompuroiden osalta kilpailu on kova, ja markkinoilta löytyy paljon muitakin  vaihtoehtoja. Kompressorikeskuksen tarjonta edustaa kuitenkin vain kaikkein korkealaatuisimpia tuotteita. Varsinkin erikoiskompressoreissa heillä on lyömätön etusija.
Vanhan kunnon mäntäkompressorin rinnalle ovat tulleet hiljaisemmat ja tehokkaammat ruuvi- ja vaunukompressorit sekä akku-, polttomoottori- ja hydraulikäyttöiset kompurat.
- Meillä myydään vain parasta tuotetta mitä on. Ehdoton ykköslaatu on meidän tärkein valttimme, kertoo toimitusjohtaja Heikki Pohjalainen.
- Lisäksi meillä on aidosti hyvä asiakaspalvelu. Meillä on näihin laitteisiin liittyvä vankka asiantuntemus, osaava huolto ja nopea varaosapalvelu. Etenkin ammattilaisille on hyvin tärkeää, että varaosat ja huoltopalvelun saa nopeasti ja joustavasti.

Puhti on oma tuotemerkki
Tampereen Kompressorikeskukselta saa kaiken mikä liittyy paineilmatyöskentelyyn, kuten paineilmatyökalut, naulaimet, suojaimet, tiivisteet, säiliöt, painekatkaisimet, liittimet, letkut, helat ja muut. Hyllystä löytyy yli 2500 artikkelia, ja tilaamallakin saa nopeasti sen mitä tarvitsee.
Yritys valmistaa ja myy myös pintojen ja kappaleiden puhdistuksen käytettäviä hiekka- ja raepuhalluslaitteita, myös pölyttömän työskentelyn takaavaa kaappimallia. Saatavilla on kaikenlaiset puhalluksissa tarvittavat puhallusmateriaalit erilaisten pintojen puhdistamiseen.
Liikkeen laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat niinikään maalauslaitteet.
Paineilmalaitteita valmistetaan myös yksilöllisesti räätälöitynä asiakkaan tarpeen mukaan.
Pienikokoiset laitteet tulevat liikkeeseen valmiina. Ison kokoluokan koneet kootaan Nekalassa itse komponenteista. Tampereen Kompressorikeskuksen valmistamat, omaa tuotekehitystä olevat laitteet ovat Puhti-merkkisiä.
Tampereen Kompressorikeskuksen valmistamia ja maahantuomia tuotteita jälleenmyy parisataa työkalualan yritystä ympäri Suomen, kuten muun muassa Etra, Tools ja Ahlsell. Yrityksellä on jälleenmyyjiä myös Virossa. Tuotteita myydään myös suoraan loppukäyttäjille.

6 mieskompurat

Kompressorikeskuksen tiloissa Ajokinkujalla on edustava kokoelma laitteita esillä. Heikki Pohjalainen on johtanut yritystä yli 20 vuotta.

6koneita

Puhti-hiekkapuhalluskaappi pitää pölyt sisällään, kun työstettävää kappaletta käsitellään hansikasaukkojen kautta.