Oriveden keskustasta löytyy rakentajaa, remontoijaa ja sisustajaa palveleva liike, jossa on hämmästyttävän suuri valikoima erilaisia materiaaleja ja tarvikkeita. Pian 30 vuotta täyttävästä Oriveden Väristä saa paitsi asiantuntijan neuvot ja vinkit omaan tekemiseen, myös osaavaa remonttiapua täydessä avaimet käteen -hengessä.

- Monellakaan ei ole enää aikaa tai kokemusta remontoida itse. Me tarjoamme kokonaisvaltaista remontin toteutusta, helppoutta ja luotettavuutta. Toteutamme työt suunnittelusta toteutukseen. Teemme sekä sisä- että ulkoremontteja, kuten maalausta, tapetointia, lattioiden asennusta ja niin edelleen. Suosimme paikallisia yrityksiä yhteistyössä, kertoo yrittäjä Harri Tuomaala.
Kodin kunnostajat arvostavat yrityksen paikallisuutta, henkilökohtaista neuvontaa ja erikoisosaamista, samoin kuin laajan malliston ajanmukaisuutta.

Materiaalit hallussa
Sisustusmyyjä Anne Salonen on jo yhdeksän vuoden ajan työskennellyt Oriveden Värissä neuvoen asiakkaita materiaalien ja välineiden valinnassa. Hän käy kohteessa värimallit mukanaan ja ideoi lopputulosta yhdessä asiakkaan kanssa.
- Maanläheiset värit ovat nyt pinnalla sisustuksessa, musta - tummanharmaa kausi on menossa jo ohi. Vaaleita värejä ja ruskean eri sävyjä käytetään paljon, myös kohokuviot ovat suosittuja, Anne mainitsee.
- Tapeteissa on runsaasti vaihtoehtoja sekä materiaalien että kuosien suhteen. Vaaleilla sävyillä saadaan huoneeseen lämmintä tunnelmaa, mutta voimakkaammilla tehostetapeteilla taas enemmän kontrastia ja räväkämpäää lopputulosta.
- Maalatenkin voidaan saada jännittävää pintaa käyttämällä esimerkiksi tehoste-efektejä helmiäislasyyristä kivimäiseen karheuteen. Puolikiiltävä maali on helpommin puhdistettava, matta puolestaan häivyttää pinnan pienet epätasaisuudet.

Uusinta uutta
Lattiamateriaalienkin mallistot ovat Oriveden Värissä kattavat. Laminaatti on luovuttamassa ykkösasemansa vinyylilattialle; erityisesti korkkikerroksen omaava vinyylilankku on lämmin, hiljainen ja miellyttävän tuntuinen. Perinteiset parkettimallitkin toki valikoimasta löytyvät myös.
Uudestaan suosituiksi nousseissa laadukkaimmissa muovimatoissa on nykyään tyylikäs kuosivalikoima.
Myös laattaosasto ilahduttaa yhtälailla trenditietoista kuin budjetistaan tarkkaakin asiakasta. Pehmeiden maavärien kirjon rinnalla komeilevat myös värikkäät ja kuosilliset sekä puhtaanvalkoiset ja korkeakiiltoiset laatat.
Oriveden Värissä myydään myös takkoja sekä kylpyhuonekalusteita. Valikoimiin kuuluvat niinikään muun muassa automaalit ja teollisuusmaalit, sekä sentilleen toiveiden mukaan leikattavat käytävä- ja kuramatot.
Henkilökohtaiseen palveluun panostava yritys huolehtii niin suurista kuin pienemmistäkin toimeksiannoista samalla huolellisuudella.
- Kannattaa tulla katsomaan, mitä kaikkea meiltä löytyy, ennen kuin lähtee kauemmaksi etsimään, Harri Tuomaala kannustaa.

10myymala

Sisustamisen ja remontoinnit materiaalit, trendit ja tarvikkeet ovat Harri Tuomaalalle ja Anne Saloselle tuttuja.

10tapetti
Metallin tai helmiäisen hohto tuo huoneeseen tyylikkään tunnelman.