Puolitoista vuotta sitten uudistettu Neste Kangasala Suoraman pesulinja on noussut suureen suosioon. Pesukoneessa yhdistyvät harjattoman ja harjallisen pesun parhaimmat ominaisuudet ja se sopii myös kaikkein herkimmille pinnoille. Koska laite suorittaa useita toimintoja yhtä aikaa, on pesu erittäin nopea, minkä ansiosta jonot ovat lyhentyneet vaikka tulijoita onkin entistä enemmän.

- Meiltä tulee aina joku tarvittaessa auttamaan vaikka ihan kädestä pitäen. Moni on ilahtunut siitä, että täällä on koko ajan paikalla henkilökuntaa ja aina on tiskiltäkin saanut neuvoa ja ohjausta, kertoo yrittäjä Noora Peltonen.
Nesteen pesulalla on jo vakiintunut asiakasjoukko, joka ajaa ajoneuvonsa pesulle läheltä ja kaukaa, Tampereen eri puolilta ja Kuhmalahdenkin perukoilta asti.

Kaikki pinnat puhtaiksi
Nesteen pesulinjassa on käytössä jatkuva etävalvonta. Linjassa on myös täysin automaattinen muodontunnistus, ja väärän ohjelman valinta ei ole edes mahdollista. Samalla ohjelmalla voidaan yhtä turvallisesti pestä niin suksiboksit kuin lava-autotkin.
Suuret pehmoharjat kallistuvat auton muotojen mukaan ja kääntyvät korkeapainesuihkut puhdistavat nekin pinnat, joihin harjat eivät ylety. Pistesuuttimilla päästään käsiksi joka sokkeloon.
Alustapesuri poistaa tehokkaasti tiukan lian helmoista, lokasuojien sisäpuolilta ja takapuskurin alapuolelta.
- Auton alustan pesu on tärkeämpää kuin moni tietääkään, muistuttaa Noora.
Tarjolla on myös Lumiukko-pesu lumiselle ja jäiselle autolle: siinä käytetään runsaasti vettä, kuivataan kahdesti ja vahataan.

Isoja pakuja vuokrattavana
Kangasalan Neste vuokraa tilavia pakettiautoja vaikkapa muuttohommiin. Valittavana on Volkswagen Transporter, Citroen Jumper ja Renault Master. Joukossa on myös 13 kuution tavaratilalla oleva pakettiauto. Autot ovat manuaali- ja automaattivaihteisia ja dieselkoneilla.
- Peräkärryjähän meillä on ollut vuokrattavana jo monta vuotta, niitä löytyy sekä kuomullista että avokärryä, Noora Peltonen luettelee.

Laadukas polttoaine
- Neste on aina ollut edelläkävijä, ja sen polttoaineet ovat todella korkealuokkaisia, Noora muistuttaa.
- On kiva myydä polttoainetta, jonka laadusta voi olla varma. Nesteen polttoaineet on kehitetty juuri suomalaisiin vaihteleviin oloihin.
Nämä Suomessa jalostetut bensiinit ja dieselit optimoidaan parhaiksi mahdollisiksi ympäristövaikutusten, moottorin toimintavarmuuden ja suorituskyvyn kannalta.
Suomalainen Neste on hiljattain valittu kolmannelle sijalle maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla. Tämä on toinen kerta, kun yhtiö sijoittuu kolmen parhaan joukkoon. Neste on kansainvälisen listan paras energiayhtiö muun muassa siksi, että sen puhtaan tuotannon eli uusiutuvista raaka-aineista valmistetun biopolttoaineen osuus liikevaihdosta on alansa huippua.

9pesu

Pesulinja sopii myös isoille autoille; maksimikorkeus siinä on 2,85 metriä ja suurin leveys on 2,5 metriä.

 9asema

Kangasalan Nesteelllä on väljä mittarialue, jossa ajaminen ja asioiminen sujuu ketterästi.