En huomannut yhdessä Ylen uutislähetyksessä Venäjän haukkumisen kautta tapahtuvaa natotusta. Uutinen vähemmistöseksistä näytti korvanneen Putinin. Seksiuutinen ohjasi russofobiseen A-studion keskusteluun, siis natotukseen. Keskustelussa järjen ääntä vastassa oli kolme päällepuhuvaa natottajaa ja puheenjohtaja.

Mitä se Venäjä aikoo, luki ruudulla? Ei kysytty, mitä se USA aikoo, jolla on sotilaita noin 130 maassa, joka rahoitti väkivaltaisen vallankumouksen Ukrainassa ja joka aiheutti sodillaan pakolaisongelman, joka haluaa pitää Suomen kanssa yhteiset sotaharjoitukset ja joka NATOn nimissä teki Suomen kanssa isäntämaasopimuksen, mikä takaa sen, että NATO voi tulla atomiaseineen maahan milloin itse haluaa, ja Suomen on annettava sille tukea esimerkiksi hyökkäämisessä Pietariin.

Toimittamassani kirjassa ”Näin Suomea viedään” Keijo Korhonen muistelee, miten Kekkonen toimi, kun neuvostokenraali esitti sotaharjoituksia. Arvioi Korhonen myös isäntämaasopimusta. Media ei olekaan arvioinut, kai yhteisymmärryksestä ilman pöytäkirjaa. 

Isäntämaasopimus on englanniksi ”Memorandum of Understanding”. Länsi on kiristänyt saartorengastaan Venäjän ympärillä. Suomenlahtikin on isäntämaasopimuksen jälkeen molemmilta rannoiltaan Naton hallussa ja Pietari pussin perällä. Sitten kysytään, mitä se Venäjä aikoo? No Mustallamerellä eli Krimillä pisti puomin eteen.

Venäjä tuntuu käyvän yksipuolista informaatiosotaa, vaikka USA:n tiedusteluorganisaatio NSA:lla on satoja tuhansia työntekijöitä, viralliesti 30 000, ja CIA ynnä muut siihen päälle. Minäkin sain jo vuosia sitten viestin Echelon palvelimelta, vahingossa. Ei myöskään kerrottu keskustelussa, että alhainen öljyn hinta on USA:n tehokkain ase kauppasodassa Venäjää vastaan. Valmistellaanko sillä todellista sotaa?

Huolta kannettiin tuhannesta Venäjän kautta tulleesta pakolaisesta. Takana nähtiin salaliitto, mutta ei Ruotsin kautta tulleiden 30 000 pakolaisen taustalla. Salaliittoja saattaa olla molemmilla, mutta meillä on siis 30 kertainen syy uskoa läntiseen salaliittoon, jossa myös Timo Soini (ps) oli mukana. EU:ssa vaadittiin Balkanin pakolaisongelman helpottamista ja sitä helpotettiin.

Jussi Niinistö totesi, että nyt USAlla on hyvin resursseja tulla harjoittelemaan Suomeen, kun operaatio Afganistanissa on loppunut. Pitääkö siis USAn aseteollisuudelle luoda kysyntää lisäämällä jännitystä Euroopassa? Aseteollisuuden intressienkö vuoksi Suomenkin media on harjoittanut viime vuodet aivan älytöntä russofobian lietsontaa? Vai valmisteletteko te median edustajat ihan tosissanne sotaa Venäjää vastaan?

 

Mauri Nygård (ipu)

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kokkola

 

Lue lisää nettijatkoja