Tuhon Siemenet

Ravintosuositusten mukaan päivittäisestä energiansaannista 50 prosenttia pitää muodostua hiilihydraateista. Maailmankuulu neurologi David Perlmutter on  toista mieltä: hiilihydraatit tuhoavat aivosi. Eivätkä kysymyksessä ole pelkästään "epäterveelliset" hiilihydraatit: myös terveellisiksi katsotut hiilihydraattien lähteet saattavat aiheuttaa muun muassa muistihäiriöitä, ADHD:ta, ahdistusta, kroonista päänsärkyä ja masennusta. Vilja-aivot käy läpi, mitä aivoissa tapahtuu kun elimistön läpi kulkee jokapäiväisen leipämme ainesosia.

Kirjassaan Tuhon siemenet David Perlmutter selvittää myös, miksi aivomme kaipaavat rasvaa ja kolesterolia ja miten saamme iästä riippumatta aivosolumme uuteen kukoistukseen.
Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Peter C. Gøtzsche paljastaa tässä ajatuksia herättävässä kirjassaan, miten lääkkeitä määrätään väärin, kuinka liiketavat ovat korruptoituneet ja miten laitonta lääkemarkkinointi on.

Kirja paljastaa, miten lääkäreitä lahjotaan ja lääketutkimusten tuloksia pimitetään, miksi eri lääkkeiden yhteisvaikutuksista ei tiedetä ja miksi lääkkeiden käyttöä ei haluta rajoittaa. Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tärkein tavoite on suuret voitot, ei suinkaan potilaan terveys.

Potilaiden luottamus lääkkeisiin perustuu turvallisuus illuusioon. Peter C. Gøtzsche väittää, että olemme lääke-epidemian keskellä ja hän esittää ajatuksia muutoksen aikaansaamiseksi.  Tanskassa kirja nousi myydyimpien tietokirjojen kärkeen.

Action Bible - Raamattu sarjakuvina

The Action Bible sisältää yli kaksi sataa Raamatun kertomusta aikajärjestyksessä. Tämä mukaansa tempaava sekoitus selkeää tekstiä ja räväkkää kuvitusta vetoaa lukijoihin kaikista ikäryhmistä.

Kansainvälisesti arvostettu artisti Sergio Cariello on luonut katseet vangitsevan kuvituksen höystettynä rikkaalla värimaailmalla, dramaattisilla varjostuksilla ja valotuksella, rohkeilla ja energisillä kuvilla, sekä tunnetta pursuavilla hahmoilla.

Kustantaja ja verkkokauppa: www.kkjmk.net