Back to Top

Voi hyvin, vatsa

Vatsan hyvinvoinnilla on meihin suuri vaikutus. Kun vatsaa turvottaa tai kipristelee, tai on ilmavaivoja, vessassa täytyy käydä alvariinsa tai sinne ei ole asiaa juuri koskaan, on olo hyvin epämukava.
Suolistolla on runsaasti tärkeitä tehtäviä; se esimerkiksi huolehtii ravintoaineiden imeytymisestä, erittää hormoneja ja on tärkeä osa vastustuskykyä.

Lue lisää: Voi hyvin, vatsa

Innofor tarjoaa kestävää metsänhoitoa

Kaikkia metsänhoidon palveluja tarjoava Innofor Finland Oy on Suomen kokenein osaaja avohakkuuttoman talousmetsänhoidon alalla. 
Vuonna 2007 perustetun yrityksen päätoimipaikka on Kangasalla, mutta toiminta ulottuu kautta maan. Innofor Finland palvelee sekä yksityisiä että julkisia yhteisöjä pientiloista tuhansien hehtaarien tiloihin, toteuttaen monipuolista puukaupan palvelua kaikenkokoisille metsänomistajille. 

Lue lisää: Innofor tarjoaa kestävää metsänhoitoa

Juhlapukeutumisen osaamista 30 vuotta

Juhlapukuliike ja Ompelimo The Cloth House viettää juhlavuotta: helmikuun alussa tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun yritys aloitti Tampereen Kauppakadulla. Välillä liike palveli viiden vuoden ajan Kuninkaankadulla, mutta palasi sitten alkuperäisille sijoilleen. Liikkeestä löytyvät kaikenikäisten ja kokoisten naisten juhlavaatteet ja niihin asusteet, sekä korjaus- ja tilausompelupalvelut.

Lue lisää: Juhlapukeutumisen osaamista 30 vuotta

Varmista kaivoveden puhtaus

Kaivoveden laatu kannattaa tarkistaa kolmen vuoden välein. Uuden kaivon vesi tulee tutkituttaa aina ennen käyttöönottoa.

- Yleensä juomavettä aletaan tutkia sillon, kun veden väri, maku tai haju muuttuu. Kaikkia veteen päässeitä vahingollisia aineita ei kuitenkaan ole aistein havaittavissa, muistuttaa Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy:n toimitusjohtaja, tekninen asiantuntija Hannu Haanpää.

Lue lisää: Varmista kaivoveden puhtaus

Sivu 1 / 18