Yli 60-vuotias Tammer-Tukku Oy on kulkenut määrätietoisen ja menestyneen matkan yhdeksi Pohjoismaiden johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Kuluvana keväänä julkistettiin uudistunut yritysbrändi: Tammer-Tukku on nyt Tammer Brands.

Tamperelaiset tuntevat perheyhtiöstä parhaiten Nekalassa palvelevan Outlet-myymälän. Se toimii hämmästyttävän monipuolisena ja suurena tiloissa, jotka ennen tunnettiin Löytöliiterinä.
- Olemme erityisesti kodin ja sisustuksen erikoisliike, ja pyrimme todella laajaan valikoimaan. Painotukset vaihtelevat sesonkien mukaan, kertoo myymäläpäällikkö Jarno Lias.
Myymälän tuotevalikoima koostuu Tammer Brandsin päätuotemerkeistä. Omia ja yhtiön edustamia kumppani-brändejä maailmalta on yhteensä jo yli 50.

Vahvoja merkkejä
Grillauskulttuurin voimakkaaseen suosioon vastaa yhtiön Mustang-tuotemerkki, joka pitää sisällään kaasugrillejä kaikissa hifistelyasteissa ja kokoluokissa. Mustang-kyltin alta löytyvät myös kaikki tarvikkeet, muun muassa erilaiset purut savustukseen.
Tyylikkäiden saunatuotteiden tuoteperhe Rento lienee merkeistä tunnetuimpia, ja se on myös Tammer Brandsin kasvaneen vientitoiminnan ehdoton helmi.
- Näinä päivinä lanseerataan 10-vuotisjuhlaansa viettävän Rento-sarjan uudistunut ilme, Jarno Lias kertoo.
Maku–sarja tarjoaa kestäviä ja kauniita keittiötuotteita ruoanvalmistukseen, tarjoiluun ja säilytykseen. Fanni K -mallisto puolestaan rakentuu tarkoin valikoiduista kodinsisustus-, lifestyle- ja keittiötuotteista, jolle on leimaavaa kaunis muotoilu ja pehmeät värit.
Kumppanibrändien joukossa on muun muassa maailman suurin lelutuottaja Hasbro. Outletin hyvinvarustetulla leluosastolla on esillä houkutteleva kattaus esimerkiksi Frozen-, Nerf- ja Ryhmä Hau -leluja.
Huomiota myymälässä kiinnittää muun muassa mattojen ylenpalttinen määrä. Niitä on 250 erilaista ja kuosivalikoima tyydyttää vaativaakin sisustajaa.
Outletin torialueella voi läpi vuoden tehdä ainutkertaisia löytöjä yksittäistuotteista ja vaihtuvista erikoiseristä. Lias kertoo.

Menestynyt perheyhtiö
- Viime vuodet ovat olleet tasaista kasvua, kertoo kehitysjohtaja Peter Mäenpää.
- Yritysmyynnin puolella vienti on ollut hyvin merkittävää. Viemme tuotteita pariinkymmeneen maahan, pääpainon ollessa Pohjois-Euroopassa ja Baltian maissa.
Tämän päivän Tammer Brands on vahvasti kansainvälinen yritys. Sen liikevaihto on lähes 90 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä nousee yli kahden sadan.

15myymala

Peter Mäenpää ja Jarno Lias ovat tyytyväisiä Outlet-myymälän tarkkaan valittuun valikoimaan.

 15lautaset

Kevään lempeät värit ovat jo valloittaneet Outletin.

15astiat

Maku Kitchen Life –tuotteet ovat kestäviä ja tarkoituksen mukaisesti muotoiltuja.