Kari Rauhanen asuu satavuotiasta ja sataneliöistä hirsitaloa Kangasalan Saarikylissä. Viime talven lumet tulivat katolta alas sellaisella ryminällä, että mukaan lähti myös osa kattopelleistä, ränniä ja räystäslaudoitusta.
Tuhon nähtyään Kari lähestyi kattofirmoja ja päätyi pirkkalalaiseen Vesivekiin, jolla tuntui olevan asiaan toimiva paketti ja selvät sävelet.

Referenssinä Vesivekin eduksi toimi kilometrin päässä sijaitseva Karin serkun talo, jonka kattoremontin Vesivek Oy hoiti pari vuotta sitten.
- Vesivekin tiimi tuli, purki vanhan katon päivässä ja jo saman päivän aikana tulivat uudet pellit. Olivat asiansa tietävää ja luottamusta herättävää väkeä. Homma oli todella hyvin organisoitua, eikä tarvinnut esimerkiksi pelätä, että kosteusvahinkoa tulee remontin aikana, Kari kiittelee.
- Talon ympärille rakennettiin telineet ja tavara nostettiin katolle nosturilla tieltä päin. Asentajat olivat asiallisia nuoria miehiä, jotka tiesivät mitä tekevät. Työt etenivät nopeasti, huolellisesti ja siististi. Ei se firma ole suotta suureksi kasvanut, Kari tuumaa.

Tehokas tiimi

Kari Rauhasen isoäiti oli uusinut talon katon viimeksi 1960-70 -lukujen taitteessa. Vanhoihin rakenteisiin oli ajan hammas ehtinyt jo purra ja märkääkin ainesta sieltä löytyi. Huonoksi mennyt materiaali purettiin, laudoitusta ja alusrakenteita uusittiin. Samantien rakennettiin myös uusi ja muun talon kanssa yhtenäinen katto kolme vuotta sitten tehdylle huopakattoiselle terassille.
Koko urakan päätteeksi Vesivekin miehet toteuttivat pihaan vielä pienen katoksen vedenpuhdistamolle. Lopuksi vielä metallinpaljastimella etsittiin kaikki pudonneet ruuvit ja metallinpalat pois talon ympäriltä.
Aikataulu ja budjetti pysyivät tarkalleen sovitussa.
- Tämän katon alla minä saan asua torpassani huoletta koko loppuikäni.
Pisteenä iin päälle Kari Rauhanen vielä oli onnekkain Vesivekin ilmaisen kattoremontin arvonnassa, joka suoritettiin kevättalvella kaikkien tarjouksen ja tilausten tehneiden kesken. Kari sai kattoremonttinsa ilmaiseksi.

Uniikki menetelmä

Vesivek Oy on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttiyritys Pirkkalasta, joka toteuttaa peltikattoja ainutlaatuisella nosturiavusteisella, konseptoidulla menetelmällään.
Yritykselle ominaista on saada työn alla oleva katto sateelta suojaan heti alussa. Varsinainen remontti tulee valmiiksi parissa, kolmessa päivässä ja asukkaat voivat asua kodissaan koko ajan.
Nopeat asennukset perustuvat tarkkaan suunnitteluun ja työtehtävien roolitukseen. Vesivek toimii kaikkiaan 16 paikkakunnalla ja käyttää paikallisia asentajia.
Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita. Tuotteet valmistetaan omissa tehtaissa, kattopellit tulevat Pirkkalasta ja sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet Orimattilasta.

8 kari

 Kari Rauhanen iloitsi voitostaan Vesivekin arvonnassa.

 8 aluskate

Tässä asennetaan aluskatetta. Materiaali tuodaan työmiesten luokse nosturilla.

 8 kaiteet

Asennustelineet tuovat turvallisuutta työhön.