Paven Auto Oy on perinteinen perheyritys, joka on toiminut Orivedellä samassa paikassa Aihtiantiellä jo yli neljä vuosikymmentä. Tuttua ovenkahvaa nykäisevät usein jo toisen sukupolven asiakkaat. Tyypillinen Paven Auton asiakas on tee se itse -ihminen. Mökkirikkaan paikkakunnan kesäasukkaat kuuluvat vakituisiin kävijöihin.

Paven Autossa on mittava kattaus kaikkien automerkkien varaosia. Liikkeestä löytyvät myös monenlaiset tarvikkeet ja työkalut niin rakentamiseen kuin remontointiinkin, sekä pihatöiden välineet puunhalkomiskoneista kottikärryihin.

Kaikkea löytyy

Varaosien varasto käsittää yli 300 000 tuotetta.
- Se, mitä ei hyllystä löydy, toimitetaan usein jo seuraavaksi aamuksi, kertoo yrittäjä Jussi Soikkeli.
- Valikoimaa päivitetään aina sesonkikohtaisesti. Tällä hetkellä kysyntää on erityisesti lisävaloilla ja pyyhkimien sulilla.
- Voiteluaineet muodostavat meillä erittäin merkittävän tuoteryhmän, ja niitä myydään sekä kuluttajille, autokorjaamoihin kuin maatalouteenkin.
Paven Autolla on erinomainen sijainti Oriveden keskustassa kiertoliittymien välissä, vastapäätä K-Supermarkettia.

Kannatetaan paikallista

Paven Auton perusti vuonna 1973 Paavo Soikkeli. Hänen poikansa Jussi Soikkeli on työskennellyt liikkeessä jo nuoresta iästä lähtien, ja yrityksen toimitusjohtaja hän on ollut vuodesta 2015 lähtien.
Tuttu on myös tiskin takaa löytyvä varaosamyyjä Ari Järvinen, jolla tuli tänä syksynä jo 35 vuotta täyteen työskentelystä Paven Autossa. Ari osaa neuvoa asiakasta monessa pulmassa.
- Jos liikkeessä ei ole sillä hetkellä jonoa, voimme vaikka asentaa pyyhkimen sulkia, Ari lupaa.
- Meille perinteinen asiakaspalvelu on kunnia-asia.
- Pienillä paikkakunnilla kannattaa hyödyntää paikallisia yrityksiä. Näin saadaan säilytettyä palvelut kotikunnassa, Jussi Soikkeli muistuttaa. - Meillä hinnat ovat varmasti kilpailukykyisiä.
Paven Auto palvelee arkipäivien lisäksi myös lauantaisin.

 

11pave

Ari Järvinen löytää tarvikkeet ja antaa vinkit vuosikymmenien kokemuksella.
11myymala

Liikkeen tavara-valikoima on todella laaja.