Kangasalan kirkossa koetaan ystävänpäivänä konsertti, jonka järjestävät LC Kangasala Kuussalo sekä Kangasalan seurakunta.
Lions Club Kangasala Kuussalo täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

- Juhlavuoden lahjana haluamme tarjota mahdollisimman monelle tilaisuuden nauttia korkeatasoisesta musiikista, kertoo Merja Riihinen Lions Club Kangasala Kuussalosta.
- Olemme keränneet varoja konserttia varten, lisäksi useat kangasalalaiset yritykset ovat tukeneet konsertin toteutumista. Siksi ohjelman hinta on vain kymmenen euroa.
- Tee hyvä ystävänpäivän teko ja tuo konserttiin ystäväsi, naapurisi tai vanhus. Kutsu mukaasi joku, joka ei uskalla ilman turvallista saattajaa tai kyytiä yksin lähteä nauttimaan ainutlaatuisesta musiikkitapahtumasta kauniissa kirkossamme, Merja kannustaa.

Tasokkaat esiintyjät
Ystävänpäiväkonsertissa esiintyvät aviopari, baritoni Jorma Hynninen ja sopraano Johanna Tuomi. Teppo Salakka säestää pianolla ja Ilkka Hanski kontrabassolla. Ohjelma koostuu gospelmusiikista. Konsertin 17 laulua lauletaan englanninkielellä ja ohjelmalehtisessä on mukana suomenkieliset sanat.
Professori Jorma Hynninen on suomalaisen esittävän säveltaiteen kansainvälisesti arvostetuimpia edustajia niin ooppera-, lied- kuin konserttilaulajana. Hän on tehnyt kaikkiaan yli 60 oopperaroolia.
Johanna Tuomi on laulanut monien suomalaisten oopperoiden kantaesityksissä Suomen Kansallisoopperassa sekä ollut mukana useissa maakuntaoopperoiden ja - teattereiden produktioissa sekä Savonlinnan oopperajuhlilla.
Säestäjänä on musiikin monipuolisia ammattilaisia. Teppo Salakka on Vantaan musiikkiopiston lehtori, säveltäjä, sovittaja sekä kuoro- ja orkesterinjohtaja. Ilkka Hanski on jazz-basisti ja bassonsoiton opettaja Helsingin pop- ja jazzkonservatoriossa.

 

 14Johanna Tuomi

Johanna Tuomi

 14JormaHynninenMikkeli

Jorma Hynninen