KolarimaalausCenter Oy muutti toissa kesänä uusiin tiloihin Kallion yritysalueelle Kangasalan ja Tampereen rajamaastoon. Uudenaikainen halli pitää sisällään noin 600 neliötä ja kymmenen autopaikkaa.

Muutto uuteen halliin tuli pari vuotta sitten ajankohtaiseksi kasvaneen kysynnän vuoksi. Sen myötä kolarimaalauksen toiminnot tulivat tehokkaammiksi ja palvelu nopeammaksi, päivitetyn laitteiston ja parantuneiden työmenetelmien ansiosta.
- Meillä on oikein hyvä sijainti, varsinkin Tampereen suunnasta saapuville. Asiakkaita tulee noin 40 kilometrin säteellä Tampereelta ja ympäristökunnista, kertoo vuonna 2013 yrityksensä perustanut yrittäjä Joonas Lampinen tyytyväisenä.
- Kilpailuakin alalla on, mutta se on tervettä. Tilaa ja työtä riittää muillekin.

Huippuluokan automaalit
Kaikkien Suomen vakuutusyhtiöiden valtuuttama KolarimaalausCenter toteuttaa ammattitaitoisesti sekä isot että pienet vauriokorjaukset ja maalaukset. Yhtiön palveluihin kuuluvat automaalauksen ja kolarikorjauksen lisäksi tuulilasinvaihdot ja korjaukset.
Käytössä oleva värintäsmäyslaitteisto varmistaa alkuperäisen värin mukaisen maalin autoon. Markkinoiden kehittynein automaalaamo mahdollistaa virheettömät korjausmaalaukset.
Myös sijaisautopalvelu on saatavilla.
Yrityksessä käytetään huippuluokan Spies Hecker automaaleja; tuulilasit tulevat maailman suurimmalta valmistajalta, Saint-Gobainilta. Vahinkokorjaukset tehdään alkuperäisvaraosin.
- Käytämme pelkästään markkinoiden johtavia merkkejä. Meillä laitettu pinta kestää käyttöä kuten alkuperäinenkin, yrittäjä lupaa.
- Tahdomme, että asiakkaat ovat joka kerta tyytyväisiä.
Tuulilasien korjaukset, joiden kysyntä on ollut kovassa kasvussa, tehdään aikaa varaamattakin.

Vankalla kokemuksella
Joonas Lampisella on pitkä kokemus automaalarin työstä sekä alan työnjohtamisesta, ja hän on saanut suurimpien automaalivalmistajien koulutusta Suomessa ja ulkomailla. Joonas on myös opettanut alaa Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa.
Tätä nykyä Kolarimaalauscenterissä työskentelee toimitusjohtajan lisäksi seitsemän ammattilaista. Henkilökunnan ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti alan uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin.
- Olen todella tyytyväinen tähän tiimiin, Joonas Lampinen kehuu. Hän mainitsee yrityksen tärkeiksi arvoiksi ystävällisen ja luotettavan asiakaspalvelun tarjoamisen. Vahva ammattitaito näkyy viimeisteltynä ja kestävänä lopputuloksena.
KolarimaalausCenter on jo kolme vuotta ollut mukana Awux autovahinkopalvelun ketjussa, joka on suomalaisten korikorjaamoyrittäjien itsensä omistama konsepti. Viime vuonna KolarimaalausCenter valittiin Vuoden Awux-korjaamoksi.
- Ketjun jäsenyys on yksi ehdottomista kilpailuvalteistamme. Sen kautta saamme yhteistyösopimuksia vakuutusyhtiöihin, ostovoimaa hankintasopimuksissa, asiakaspalvelun koulutusta sekä laatuseurannan työkaluja, Joonas luettelee.

 

13joonas lampinen

Ammattiylpeys ja halu palvella ohjaavat päivittäistä toimintaamme, kertoo Joonas Lampinen.

 11halli1

Siistissä ja valoisassa hallissa riittää tilaa.

 13maalaus

Maalaustöissä käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja ja toimintatapoja, laadusta kuitenkaan tinkimättä.