Tampereen vanhin kebabpaikka löytyy Kirkkokadulta Laukontorin kupeesta. Jo vuodesta 1987 toiminutta Punjab Kebabia johtaa Brar Harnarain, tuttavallisesti Harry.

- Alkuperäinen omistaja oli setäni, joka saapui Suomeen vuonna 1984. Myös isäni hyppäsi remmiin heti yrityksen perustamisen alkuvaiheissa, kun setäni kutsui hänet Intiasta Suomeen.
- Minä aloitin työt Punjabissa jo 14-vuotiaana, Harry kertoo.
- Nyt oma poikani seuraa jalanjälkiäni ja auttaa meitä viikonloppuisin.
Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja omistajien lisäksi kahdeksan työntekijää. Ruokalistalta löytyy muun muassa kebabia, pizzaa, hot wingsejä ja intialaisia ruokia.
- Valmistamme ruokamme, salaattimme ja kastikkeemme alusta asti suomalaisista raaka-aineista. Käytämme sataprosenttisesti suomalaista lihaa ja valmistamme lihan itse paikan päällä.

Uskolliset kanta-asiakkaat
Punjabin porukalle asiakkaat ovat kultaakin arvokkaampia. Asiakkaat tervehditään ja kuulumiset kysellään.
- Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, vähempään emme tyydy, Harry lupaa.
Paljon asioita on vuosien saatossa muuttunut, mutta Punjabin asiakaskunta on pysynyt lojaaleina. Monen kebabinystävän kohdalla on jo kolmas sukupolvi tullut tutuksi.
- Korona-aikana huomasimme, kuinka asiakkaat tulivat varta vasten meitä tukemaan ja olemmekin siitä asiakkaillemme todella kiitollisia, yrittäjä kiittää.
Punjabin ruokia saa myös monista K-kaupoista Tampereelta, esimerkiksi Sammonkadulta, Satamakadulta, Amurista, Kullervonkadulta, Nekalankulmasta, ja Tuomiokirkonkadulta. Punjabilla on myös A-oikeudet.

 

5harry

Punjabin myydyin annos, Unelma-kebab, on myös Harryn oma suosikki.