Back to Top

Paikalliset tapahtumat

tapahtumat

 

Lähetä tapahtumavinkki Seutulaiselle

Julkaisemme tietoja paikallisista tapahtumista. Onko sinulla on tiedossasi tuleva tapahtuma josta haluaisit kertoa sivuillamme? Ota yhteyttä palautelomakkeemme kautta - kerro aika ja paikka ja kuvaile hieman tulevaa tapahtumaa?

Tapahtumatietosi ehtii myös paperilehteen, jos lähetät siitä tiedon tapahtumaa edeltävän kuukauden puoliväliin mennessä. Nettisivuille päivitetään tapahtumia pitkin kuukautta.

Lähetä tapahtumavinkki...

 

Kangasala

Kangasalan tapahtumat

08 kangasala5. - 23.8. Taidetila Terra: K.väri: Tuhatvuotinen

5.8. - 15.9. Sahalahden kirjaston historiaa. Kari Elkelän kokoama näyttely esillä Sahalahden kirjaston ikkunoilla.

7.8. klo 13 Einar Ilmoni tutuksi -johdanto. Joka keskiviikko elokuun loppuun. Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

5. - 30.8. Jani Lehtimäen valokuvia ja akryylitöitä Kuhmalahden kirjastossa

6.8.- 1.9. Poikkitaiteellinen näyttely – Svetlana Ranta. Art Villa Armas.

8.8. klo 17.30 Asiantuntijahaastattelu. Einar Ilmonia tutkineen FM Sisko Niemisen haastattelu. Kimmo Pyykkö -taidemuseo

10.8. klo 12 Kesäpäivän Piknik. Yhteisöllinen ja kaikille avoin kyläjuhla, jonne kuka tahansa on tervetullut ruokailemaan (omat ruoat mukaan) sekä viettämään aikaa yhdessä. Ilmoittautuminen 4.8. mennessä www.visitkangasala.fi. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa myös paikallisten lähiruokatoimijoiden tuotteita ja herkkuja. Kangasalan tori.

15.8. Museoiden ilta. Art Villa Armas: klo 18-22 Natalia Kalevan näyttelyn esittelyä

15.8. Museoiden ilta. Kangasalan Kotiseutumuseo: klo 18.15 ja 19.30 Tietoisku Kangasalta löydetyistä viikinkiaikaisista koruista. Klo 18.30 ja 20.30 Kotirintama 1939-1944 -näyttelyn esittely. Klo 19 ja 20 Muuttunut on… näyttelyn -esittely (Kangasala-valokuvia). Klo 21 Verikivitarina eli balladi. Lisäksi illan aikana urkumusiikkia ohjelman väliaikoina.

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Kangasalan Lepokoti: Esitelmiä ja esiteltävää.

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Karjalainen Kulttuurikeskus Äijälä: Johdatus ikonien maailmaan – uusia ja vanhoja ikoneja, yht. 80 kpl, asiantuntija paikalla.

15.8. klo 17 Museoiden ilta Kimmo Pyykkö -taidemuseossa. Einarin kävelykierros klo 17. Opastuksella kävellään Einar Ilmonin jalanjäljissä ja maisemissa taidemuseolta Kangasalan Lepokodille. Muusikko Ahti Lassilan Walking bass -improvisaatiopohjainen esitys taidemuseolla klo 19.

15.8. klo 18 Museoiden ilta. Kuhmalahden kotiseutumuseo: Yleisöä laulattaa Matti Rauhalahti klo 18 lähtien.

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Lastentalo Tähtiranta: voit kurkistaa vanhaan aikaan, tutustua paikan historiaan ja kuulla tarinoita Tähtirannan perheen, Kaarlen, Idan, Sylvin ja Irman elämän vaiheista.

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Mobilia: useita yleisöopastuksia, klo 17-19 ”Simo, autoihin ei saa piirrellä” -näyttelyssä taiteilija Simo Riikonen esittelemässä elämäntyötään

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Sahalahti-seura: Ohjelmaa Rajalan kämpällä

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Varsamäen Hevosajopelimuseo: Paikalla Kaarina Maununtytär

15.8. klo 17 Museoiden ilta. Vehoniemen Automuseo: nonstop-opastuksia, japanilainen auto ja moottoripyörä Suomessa 1960-ja 1970-luvuilla. KQ Groove tunnelmoi jazzin ja soulin merkeissä klo 19.30-21.30. Kari Koskinen (kitara), Ari Virtanen (basso), Jyrki Mäkelä (koskettimet),Jussi Horelli (rummut), Keijo Ekola (saxofonit) ja Vesa Viemerö (laulu).

22.8. klo 17 Sieniretki. Sieniguru Lasse Kosonen vetää pikakurssin sienistä ja sienestyksestä. Suuntaamme Kososen johdolla Kirkkoharjuun kokeilemaan kurssin oppeja käytännössä. Retken lopussa käymme vielä yhdessä sienisaaliin läpi ja palkitsemme itsemme nuotiomakkaroilla Sorolan montulla. Mukaan tarvitset vain metsään ja säähän sopivat varusteet sekä sienille korin/astian. Ilmoittautumiset ja lisätiedot yv:llä tai sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viestillä numeroon: 044 3822242. Pääkirjasto, Harjula-sali

24.8. klo 18 Kangasala Folk 2019. Kangasalan Pikkupelimannit, Viuselit ja Kangasalan Balladipelimannit. Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen kansanmusiikkiryhmä, Luomuduo ja Tjango. Tallikonsertti huipentuu tunnelmalliseen yhteissoittoon. Markkulan talli

25.8. klo 14 Einarin kävelykierros. Kävellään Einar Ilmonin jalanjäljissä ja maisemissa taidemuseolta Kangasalan Lepokodille. Oppaana matkailuopas Jussi Lehtonen. Kierrokselle on vapaa pääsy.

26.8. - 13.9. Taidetila Terra: Mira Moberg: Ketun askelin – tarinoita metsästä.

28. ja 29.8. klo 10 Digipalvelujen käytön opastusta. Tule oppimaan miten voit helpottaa arkeasi käyttämällä älylaitteita ja pankin digitaalisia palveluja. Ota mukaan oma älylaitteesi ja pankkitunnuksesi, niin sinulle voidaan ladata kätevä mobiilipankki ja tunnuslukusovellus. Kangasalan pääkirjasto,

29.8. klo 17.30 Asiantuntijaluento. Jyväskylän yliopiston taidehistorian professori Heikki Hangan luento alttarimaalaustaiteesta Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

31.8. klo 11 Markkulan tallin markkinat – lähiruokaa ja kirppislöytöjä. Ohjelmassa kirppistelyn ja ruokatorin lisäksi mm. musiikkia, akvarellimaalausta, lapsille open-stage, kahvio, luontopolku ja paljon muuta. Markkulan talli

Juupajoki

Juupajoen tapahtumat

08 juupajoki17.- 25.8. Taidetta Koskenjalan kokoelmista. Koskenjalan Galleria.

25.8. klo 15 Kenkämuseon kesäkauden päättäjäiskahvitilaisuus. Museo auki klo 12 - 18. Koskenjalan Kenkä- ja Nahkamuseo.

Pirkkala

Pirkkalan tapahtumat

08 pirkkala10.8. klo 9 Punamultamaalauksen pop up -työpaja. Maalauskohteena on Reipin museon pihapiirissä sijaitseva Kyöstin aitta (Museotie 9) sekä mahdollisesti myös muita Reipin museoalueen rakennuksia. Voit joko piipahtaa ja kokeilla, jäädä pidemmäksi aikaa tai vain tulla kuulemaan hyviä neuvoja punamultamaalauksesta sekä tietoa Adoptoi monumentti toiminnasta. Myös pienet maalarit huomioidaan. Huomioithan maalaukseen soveltuvat vaatteet. Reipin museo

10.8. klo 10 Pirkkalan Vanhat talot ja pihat 2019. Kohteiden omistajat ovat paikalla kertomassa paikan historiasta. Ethän tuo lemmikkieläimiä vierailulle.
- TY Toivon talo. Työväenyhdistys Toivon talo on toiminut yli sata vuotta Pirkkalankylän kulttuurin keskuksena. Valokuvanäyttely kertoo Pirkkalankylän elämästä sadan vuoden ajalta. Kranaatinmäenkatu 94.
- Anian vanha kyläkoulu. Perinteinen kesäkahvila ja lapsille keppihevosrata. Oman kylän taitelijan Arja Krossbeckin taidenäyttely "Sanoin ja kuvin”, taiteilija paikalla. Anian rantatie 886.

13.8. klo 11 Mukanetti. Ohjaajat auttavat mm. tietokoneiden ja puhelinten kanssa. Oma laite kannattaa ottaa mukaan. Pirkkalan pääkirjasto

15.8. klo 10 Satutunti Toivion kirjastossa 3-6 -vuotiaille.

22.8. klo 17 Meidän Pirkkala 2019. Tapahtumassa esitellään monipuolisesti kunnan palveluita sekä harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Pirkkalan vapaa-aikakeskus ympäristöineen.

27.8. klo 11 Mukanetti. Ohjaajat auttavat mm. tietokoneiden ja puhelinten kanssa. Oma laite kannattaa ottaa mukaan. Pirkkalan pääkirjasto

27.8. klo 16.30 Kipinää, liekkiä ja roihua – innostus ja innostaminen yhdistystoiminnassa. Kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem Onnistus ay:stä.
Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Valkeakoski Opisto

28.8. klo 16 Pop up -muskari 0-8 -vuotiaille. Lauletaan, leikitään, loruillaan, liikutaan ja soitetaan. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Voit osallistua koko kahden tunnin ajan tai vain osan aikaa. Pirkkalan pääkirjasto.

Nokia

Nokian tapahtumat

08 nokia6.-11.8. Nokian Väliasema: kädentaitotuotteita. Tule tekemään ja työllisty eteenpäin! Laadukkaat kädentaitotuotteet sopivat sisustukseen ja lahjoiksi. Tervetuloa myös tutustumaan työllistävään toimintaamme työnhakijan tai ohjaavan tahon näkökulmasta. Hinttalan kotiseututalo.

6. - 11.8. Juhani Vuorinen: geometrisia ja luontoaiheita. Akryylimaalauksia. Hinttalan kotiseututalo.

6.-30.8. Emmu Johansson: Akvaario. Akvaario tutkii dystopian, nykyisyyden ja utopian avulla veden merkitystä maailmassa. Maalaukset tarjoavat leposijan huolelle ja haaveelle. Nokian Taidetalo.

6.-18.8. Tuohitöitä vuosien varrelta. Tuohimestari Matti Tanttisen muistonäyttely. Hinttalan kotiseututalo.

7.8. klo 18.30 Laulunäytelmä: Vuoksen Laulu. Käsikirjoitus ja ohjaus Heli Pitkänen. Myös 8.8. klo 18.30 ja 10.8. klo 15. Nokian Kesäteatteri.

7.8. klo 15 Neuvontaa ja ohjausta mielenterveys- ja päihdeasioissa ilman ajanvarausta. Hyvinvointikioski Noste, Prisman tiloissa.

7.8. klo 14 Kirjakahvila Hinttalassa. Teemana "luonnon antimia". Vetäjänä Sirkka-Liisa Häyrynen. Hinttalan kotiseututalo.

7.8. klo 19 Hinttala soi: Pinsiön Pelimannit, johtajana Jari Välimäki. Tuohimestari Matti Tanttisen muistonäyttelyn avajaiset sekä kesäillan konsertti pihapiirissä, sateen sattuessa museopirtissä. Hinttalan kotiseututalo.

8.-10.8. Tapsan Tahdit Pirkkalaistorin Tahtiteltassa ja Torilava Armaksessa. Iskelmä-Finlandia -palkitseminen avajaisissa to 8.8. klo 18. Tomi Markkola & Fernet Tahtiteltassa. Ilta päättyy Iskelmä-Finlandia -palkitun konserttiin. Perjantaina Laura Voutilainen ja Lauri Tähkä, lauantaina Martti Servo & Napander ja Popeda. Lauantaina koko perheen Onnimannipäivä Siinan ja Taikaradion sekä
Kiharakolmion kanssa. Paikallisia esiintyjiä päivittäin.

8.8. klo 15 Haasteita perheen vuorovaikutuksessa tai parisuhteessa? Poikkea perheterapeutin jutulle ilman ajanvarausta. Hyvinvointikioski Noste, Prisman tiloissa.

9.8. klo 11 Toriparlamenttikahveet. SKP:n Nokian valtuustoryhmä kutsuu keskustelemaan ajankohtaisista asioita ja nauttimaan kesästä Tapsan Tahtien merkeissä. Pirkkalaistori.

11.8. klo 14 Yhteislauluhetki. Nokian seurakunnan yhteislauluhetki pihapiirissä, sateen sattuessa museopirtissä. Hinttalan kotiseututalo.

13.8. klo 18 Elokuun ilta. Viihdyttävää ohjelmaa ja lopuksi yhteislaulua. Juttuja riittää Airi Vaske, Eila Kolhanen, Pauli Schadrin ja stand up komiikkaa Harri Heiskanen. Riäväkahveetarjoilu. Hinttalan kotiseututalo.

13.-18.8. Mervi Kauhanen: Sisustustekstiilien myyntinäyttely. Hinttalan kotiseututalo.

13.8. klo 13 Terveydenhoitaja tavattavissa. Ohjausta ja neuvontaa, sekä rokotuksia ilman ajanvarausta. Hyvinvointikioski Noste, Prisman tiloissa.

14.8. klo 22 Ulkoilmaelokuvanäytös: Oma maa. Kiertävä elokuvateatteri Filmipyörä esittää Markku Pölösen Oma maa -elokuvan, joka kertoo ajanjaksosta sodan päättymisestä vuonna 1945 olympiavuoteen 1952. Knuutilan kartano

15.8. klo 18 Hinttala soi: Nokian Työväen Mieskuoro. Kesäillan konsertti pihapiirissä, sateen sattuessa museopirtissä. Hinttalan kotiseututalo.

15.8. klo 17.30 Nokialaisen Heli Rantalan lastenromaanin Suurenmoinen sitruunaseikkailu julkistamistilaisuus. Koko perheelle sopivaa hauskaa ohjelmaa, kahvi- ja limpparitarjoilu. Nokian kaupunginkirjasto.

15.8. klo 19 NoPS - JanPa. NoPS:n edustusjoukkue kamppailee noususta Kakkoseen. Tapio Rautavaaran kenttä

17.8. klo 11 Peräkonttikirppis Nokian Pirkkalaistorilla

25.8. Nina Kaitaranta duo. PopUp Estradin aikana yläkerran jooga- ja tanssisali muuntuu lasten peuhumaaksi, jossa pääsee kokeilemaan kiipeilytaitojaan. Tehdas 108.

30.8. klo 19 NoPS - TKT. NoPS:n edustusjoukkue kamppailee noususta Kakkoseen. Tapio Rautavaaran kenttä

30.8. klo 19 Canthia - Minna Canthin novelleja. Pirkan opiston Opistoteatterin näytelmä juhlistaa Minna Canthin juhlavuotta. Esitys koostuu kolmesta Minna Canthin novellista: Lain mukaan, Ompelija ja Kodista pois. Lisänäytökset suuren suosion vuoksi. Näytökset myös 31.8. klo 15 ja 1.9. klo 15. Pirkan opisto Estradi-sali.

Orivesi

Oriveden tapahtumat

08 orivesi6.8. - 27.8. klo 18 Puistojumppa. Avoin jumppa tiistaisin Oriveden liikuntahallin kentällä / nurmikolla. Ohjaaja Taija Heletoja.

9.8. klo 15 Kesätori. Yhteyshenkilö Anne Kahelin p. 0400 834692. Oriveden tori

9.8. klo 12 Fatbike-retki Isojärven kansallispuistossa. Retken alussa tutustumme fatbike-pyöriin. Reitti sopii peruskuntoiselle henkilölle, matkan pituus 7- 15 km riippuen ryhmästä, ja matka on mahdollista osittaa. Lähtöpaikka: Heretyn Kämppäkahvilan pihasta klo 12. Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

10.8. klo 13 Kirjallisuustapahtuma Saapasnahka-torni. Aiheena Aleksis Kiven elämä, alustajana historioitsija Teemu Keskisarja. Kylätalo Päivölä

16.8. klo 18 Ulvova mylläri. Rönnin Kesäteatteri

17.8. klo Tangon ja runon iltapäivä Eräjärven Eerolassa. Vuoden 2017 tangoseniori Petri Ritari. Jasmin Jämsén lausuu omia runojaan runokokoelmasta Siellä missä elävät unelmamme. Tuija Ahola tulkitsee runoja nuorten runokirjasta Sata runoa tunteella ja rakkaudella.

20.8. klo 19 RNO:n Tangotentetti solistinaan Kyösti Mäkimattila. Konsertti järjestetään kesäteatterin katetussa katsomossa Längelmäveden rannalla, tarvittaessa siirrytään sisätiloihin tanssilavan puolelle. Rönnin Kesäteatteri

21.8. klo 9.30 Satutunti kirjastossa

23.8. klo 17 Sieniretki. Sieniguru Lasse Kosonen vetää pikakurssin sienistä ja sienestyksestä. Kurssin jälkeen suuntaamme Teerijärven hiihtomaan laavulle kokeilemaan kurssin oppeja käytännössä. Retken lopussa käymme vielä yhdessä sienisaaliin läpi ja palkitsemme itsemme nuotiomakkaroilla. Mukaan tarvitset vain metsään ja säähän sopivat varusteet sekä sienille korin/astian. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai viestillä numeroon: 044 3822242. Oriveden järjestöjen talo

24.8. klo 14 Mämmilän Elomeininkit ja Orivesi 150v -päätapahtuma jäähallin ja Paltanmäen ympäristössä. Oriveden kaupungin lahja kaupunkilaisille 150-vuotisjuhlan kunniaksi. Rohan Tallien hevosturnajaisnäytös Ruhtinas Juhana III:n Turnajaiset klo 16. Paikallisten esiintyjien ohjelmaa teemalla Historian jäljet nykypäivään.

Pälkäne

Pälkäneen tapahtumat

08 palkane7.8. klo 18 Savusauna. Rajalansaari. Rajalanniemestä soutuvenetaksi.

7., 8. ja 17.8. klo 19 Olavi Virta. Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama musikaali. Rooleissa Jari Ahola, Jani Koskinen, Petra Ahola ja Mira Luoti. Sappeen Kesäteatteri.

11., 17 ja 18.8. klo 14 Olavi Virta. Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama musikaali. Rooleissa Jari Ahola, Jani Koskinen, Petra Ahola ja Mira Luoti. Sappeen Kesäteatteri.

10.8. Stand uppia, jossa vain taivas on rajana. Koomikko Mikko Vaismaa Rauniokirkon illassa.

10.8. klo 20 Tanssit Kyynärön lavalla. Raimo Turtiainen ja tanssiyhtye Pojat.

10.8. klo 21 Eastwood Duo. Ravintola Liekki

10.8. Talkoot Padankoskella. Uimakopin kunnostustalkoot kylärannassa.

10.8. Talkoot Padankoskella. Niittotalkoot järvellä.

11.8. klo 11 Kesäinen kahvila Haltian torpalla sekä vaihtelevia musiikkiesityksiä

14.8. klo 10 Torilla tapahtuu. Olavi Niemi soittaa haitarimusiikkia.

14.8. klo 18 Savusauna. Rajalansaari. Rajalanniemestä soutuvenetaksi.

15.8. klo 19 Metsäkonsertti Rajalan kämpällä.

16.8. klo 21 Taikakuu, karaoke Liekissä.

20.8. klo 12 Päivätanssit, Ippe Mansikka. Vilpolassa Onkkaalan VPK:n lavalla.

21.8. klo 18 Savusauna. Rajalansaari. Rajalanniemestä soutuvenetaksi.

24.8. klo 19 Hervoton Stand-up -ilta Rautahovissa. XL Sami, Marju-Nella Toivonen. Ohjelmisto rakentuu Suomen huippukoomikoiden ympärille sisältäen hauskaa ja oivaltavaa huumoria elämän kaikilta osa-alueilta. Illassa esitetään myös uusia, ennenkokemattomia numeroita. Jatkot Elotähkässä, Rockwallista tuttu Valtteri Aaltonen Duo.

27.8. Innostava Pirkanmaa! Pirkanmaan Järjestö 2.0 -hankkeen koulutuskiertue yhdistys- ja hanketoimijoille. Kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem. Ilmoittautuminen viim. 20.8. www.kakspistenolla.fi. Valkeakoski Opisto.

28.8. klo 18 Savusauna. Rajalansaari. Rajalanniemestä soutuvenetaksi.

31.8. Lukutaidon yö Luopioisissa Mikkolan Navetalla.

31.8. Venetsialaispäivä Kuohijoella useissa pisteissä ympäri kylää, mukana mm. kyläkahvilat ja metsäkirkko. Kuohijoki

31.8. klo 9 Uistelukilpailu. Lähtö Kirkonkylän uimarannalta.

31.8. klo 22 Ronimus. Ravintola Liekki

Lempäälä

Lempäälän tapahtumat

08 lempaala5.-7.8. klo 9 Liikunnallinen päiväleiri 6-12 -vuotiaille. Leirillä on 6-12-vuotiaille pelejä ja leikkejä, temppuilua maassa, radoilla ja ilmassa. Leirille voi osallistua kaikkina kolmena päivänä tai vaikka vain yhtenä päivänä. Sisältää ohjatun toiminnan, kotiruokalounaan sekä välipalan. Liikuntakeskus Parkki.

7.8. klo 17 Lempäälän Pandojen Nuorten Kesätreeni. Tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka harrastavat voimistelulajeja. Keskiviikkoisin 28.8. saakka, säävarauksella. Ohjaaja Tiia Kivilä. Uimalan nurmialue.

7.8. klo 19 Porrastreenit kesä -19. Hollon vanhan rautatiesillan päädyssä olevat metalliportaat. Käynti joko Katepalin editse nurmisaarentien kautta tai Moisionaukean puolelta. Keskiviikkoisin.

8.8. klo 18 Lempäälän Pandojen Puistojumppa. Maanantaisin ja torstaisin 29.8. saakka. Säävarauksella. Ei ennakkoilmoittautumista. Suositeltavaa ottaa oma alusta mukaan. Uimalan nurmialue.

9.8. klo 15 Koulustartti - Luontohyvinvointia ja eläimiä Myllyrannassa. Toiminnallisia luontopisteitä, joilla pääset mm. herättelemään aisteja, harjoittelemaan tunnetaitoja ja kokeilemaan hiekkakuvaterapiaa. Mahdollisuus kokeilla myös talutusratsastusta 15-16.30 ja 17.30-19 sekä rapsutella hevosten lisäksi muitakin eläimiä. Maksuton tapahtuma. Myllyrannan tapahtumapuisto

10.8. klo 10 Akat Ampumaan. Perinteinen naisten harrastepäivä Kokkovuoren Haulikkoampumakeskuksessa. Osana 140 vuotisjuhlavuoden tapahtumia. Mukana maailmanmestareita koutsaamassa. Haulikkoammuntaa, hyvää ruokaa ja paljon oheisohjelmaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 0445956399 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

11.8. klo 22 Ulkoilmaelokuva Olavi Virta. Myllyrannan tapahtumapuisto.

12.8. klo 16 Ilmaisia näytetunteja syksyn -19 kursseista VOL2. Twerkkaus, Pump, Äijätreenit, Äijävenyttely. Et tarvitse paikkavarausta. Piippokeskus

12.8. klo 18 Aikuisten pesishöntsää kesämaanantaisin. Varusteet paikalla seuran puolesta. Kaikki halukkaat mukaan, tasolla ei väliä. Mukavaa pelailua ja treenailua pesiksen merkeissä. Hakkarin hiekkakenttä

15.8. klo 19 Pihasoitto: Pentele. Lempääläinen haja-asutusheviorkesteri vie kevyenraskaisiin tunnelmiin. Henri Haapajoki: laulu - Mika Ganszauge: basso - Henna Heikkilä: viulu, koskettimet, laulu - Sami Lempinen: laulu, kitara - Harri Räisänen: rummut - Mikko Tappura: kitara. Vapaa pääsy. Tervetuloa vaikka piknik-eväin elokuiseen iltaan. Kuokkalan museoraitti

31.8. klo 9 Nuku yö ulkona. Lempäälän Seudun Samoojat ry haastaa lempääläläiset (ja muutkin) nukkumaan yönsä ulkona. Majoitteena voi olla teltta, tarppi, laavu tai vaikka kuusen alus. Ohjelmassa luontopolku, frisbeegolf, ulkopelejä mm. mölkky, petankki, sauna. Sunnuntaina tutustuminen melontaan.
Lisäksi MLL Lempäälän osasto tarjoaa muurinpohjalettuja ja nuotiokahvia. Aamukahvi ja aamupuuro. Saatavissa telttoja lainaksi. Ilmoittautumiset ja telttavaraukset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 27.8. mennessä. Mäyriän virkistysalue

 tapahtumat syksy