3.2. ko 17 Lempäälä liikkuu -webinaari. Luennoitsijana on tv:stä tuttu muutosvalmentaja, yrittäjä Aki Manninen. Webinaarin juontavat liikunnanohjaaja Mari Vesaluoma ja liikuntakoordinaattori Laura Väihkönen. Suoraa verkkolähetystä pääsee seuraamaan Lempäälän kunnan YouTube-kanavalla. 

4.2. klo 8 Harry Potter Book Night -etätapahtuma. Lempäälän pääkirjasto ja nuorisopalvelut taikovat yhdessä koko päivän etätapahtuman. Seuraa ilmoittelua kellonajoista ja toteutussovelluksista. Luvassa: Harry Potter -tietovisa

IG-livenä: Herkkuja Tylyahosta, Kirjavinkkausta "Mitä lukea Potterien jälkeen?",  Salen eka koulupäivä Tylypahkassa.

6.2. klo 10 Tuftaus eli Punch Needle. Taitokeskus Lempäälä. Ilmoittautumiset: www.taitopirkanmaa.fi/lempaala

7.2. klo 13 Lumikengillä makkaranpaistoon. Kaikille avoin lumikenkäretki Siisjärven nuotiopaikalle, jossa nautitaan Samoojien tarjoamana makkaraa ja kahvia. Retken kesto n 3 h. Kokoontuminen Puolukkapolku 1:n kohdalla. Lumikenkiä varattavissa etukäteen tekstiviestillä 0405830797. Lumikengät sovitettavissa 15 min ennen lähtöä. Käyttöopastus.

11.2. klo 20 Parisuhteen palotarkastus. Parisuhteen keskeiset teemat. 

Illan aikana on mahdollista yhdessä puolison kanssa keskittyä oman parisuhteen äärelle ja arvioida parisuhteen hyvinvointia sekä tehdä suunnitelma parannusta kaipaavien kohteiden korjaamisesta. Tilaisuus on maksuton. Kameraa tai mikrofonia ei tarvitse käyttää. Tervetuloa mukaan 112-päivänä

16.2. klo 17.30 Isä-ryhmä. Tervetuloa isät, joita mietityttää puolison tai lapsen mielenterveyteen ja/tai päihteiden käyttöön liittyvät asiat. Keskusteluaiheina voi olla esimerkiksi perheen vuorovaikutusongelmat, oireilevan tukeminen sekä oma ja lasten hyvinvointi. Ohjaajina 2 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

26.2. Matto – kudonnan alkeet. Taitokeskus Lempäälä. Ilmoittautumiset: www.taitopirkanmaa.fi/lempaala

02 2021 lempaala