Seutulainen 7/2017

Nelijalkaisten perheenjäsenten puhtauteen ja terveyteen suunniteltu Ma-Fra Pet-Line -tuotesarja ratkaisee autoilevissakin lemmikkiperheissä monenlaisia arkihuolia. Tämä 50 vuoden kokemuksella tuotekehitelty sarja kuuluu Prescon maineikkaaseen tuoteperheeseen.

Tuotteet ovat turvallisia ja terveellisiä niin ihmisille kuin eläimillekin. Usein puhdistuksessa käytettävät kemikaalit eivät ole turvallisia lemmikeille, jotka nuoleskelevat pintoja. Erityisesti lapset ja lemmikit altistuvat kodin ja auton pintoihin jääneille pesuainejäämille. Kun käytössä on myrkyttömiä pesuaineita, lapsetkin voivat osallistua siivoukseen turvallisesti. Kun auto tai lemmikin oleskelutilat on puhdistettu Pet-Line -tuotteilla ilman ammoniakkia, voi eläimen ja lapset päästää oleskelemaan käsitellyissä tiloissa. Epäterveellisten kemikaalien jäämiä ei tarvitse pelätä.


Sopii eri pinnoille ja turkeille

Pet-Line -tuotteet jakautuvat Body ja Clean -sarjoihin. Esimerkiksi hellävarainen ja testattu kuivashampoo tai märkäpesu tarjoaa koirille, kissoille ja vaikkapa marsuille turvallisen pesun ja ilmavan pehmeyden karvan pituudesta riippumatta. Sarjan tuotteilla puhdistuvat helposti ajoneuvon sisätilan tai kuljetushäkkien pahat hajut ja likakerrostumat, eivätkä ne ole haitallisia eläimen hajuaistille. Sarjassa on kätevät suihkepullot pissa- tai kakkatahroille, hajuille ja kuolalle. Auton erilaiset pinnat on huomioitu: muovi, nahka, tekstiili, lasi ja metalli. Samoilla pesuaineilla puhdistuvat ja raikastuvat sohvat, lattiat ja matot myös kotona. Muun muassa kissan hiekka-astian puhdistukseen on oma aineensa. Ma-Fra Pet-Line -tuotteita saa netistä, osoitteesta www.presco-shop.fi/pet

 

 6koira

Turvallisesti puhdistetussa ympäristössä viihtyy niin eläin kuin ihmisetkin.