Seutulainen 7/2017

Pälkäneellä palveleva tunnettu taukopaikka Neste Aapiskukko Tampere-Lahti -tien varrella on laajentanut entisestään monipuolista tarjontaansa. Viime syksynä Aapiskukkoon avattiin Finnmarin kaunis shop in shop -myymälä, jossa on runsas valikoima lahjatavaroita ja sisustusesineitä. Finnmarin valoisassa myymälätilassa vallitsee suloinen kesätunnelma, ja tarjolla on kaikkea kaunista: lyhtyjä, koreja, peilejä, kelloja, kattaustarvikkeita – sekä tietenkin kynttilöitä.

Finnmari on suomalainen vuonna 1972 perustettu perheyritys, jolla on oman kynttilätehtaan ympärille rakennettu sisustusmaailma. Oman tuonnin ansiosta Finnmariin tulee koko ajan uusia ja ajankohtaisia tuotteita.


Kädentaitoa läheltä ja kaukaa

Huoltoasema ja rahtareidenkin lepopaikkana tuntema Aapiskukko on toiminut jo 27 vuotta saman perheen omistuksessa.

Ympäri vuorokauden avoinna olevaa asemaa voi hyvällä syyllä kutsua täyden palvelun taukopaikaksi. Saman katon alta viihtyisistä tiloista löytyy muun muassa Hesburger ja Subway, 32-huoneinen hotelli ja elintarvikeliike. A-oikeuksin varustetusta kahvilasta saa lämmintä ruokaa aamukuudesta aamuviiteen asti.

Tervapirtin Kesäpuoti aseman pihalla onkin houkutellut ohikulkijoita ihanilla tavaroillaan jo usean kesän ajan. Tervalta tuoksuva, uudistunut myymälä esittelee kädentaitajien töitä tänä kesänä teemalla Juurihoitoa ja nostalgiaa.

 

 aapiskukko

Aapiskukon Finnmarin myymälästä vastaa Josefiina Tyllinen.