Seutulainen 7/2017

Huoltokanava Juvonen Oy huoltaa asiantuntevasti kaikenlaiset pienkoneet merkkiin katsomatta niin ammattikäyttöön kuin yksityisellekin.

Valkeakoskelainen firma on palvellut jo vuoden verran myös Kangasalla, Lentolan Prisman ja Ilkon Kukan liepeillä Ilkonhovissa sijaitsevassa liikkeessä. Juvosen poikien työnjälki tunnetaan korkeasta laadusta, ja palvelu on joustavaa.

- Koneita tuodaan ja viedään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Koneet puhdistetaan ja luovutetaan asiakkaalle tiptop kunnossa, kertoo Samu Juvonen.

- Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Meille tullessaan ei tarvitse olla tekniikan alan asiantuntija, me hoidamme sen puolen, Teemu Juvonen vakuuttaa.

- Kokemuksemme ja ammattitaitomme ovat asiakkaan käytettävissä. Hankimme jatkuvasti uutta tietotaitoa tuotteiden uudistuessa.


Kaikki korjataan

Uutta konetta myytäessä asiakkaan tarve kartoitetaan ja suositellaan sopivinta ratkaisua. Huoltokanavasta voit myös vuokrata huollettuja huippuvälineitä työntekoa helpottamaan.

- Akkukäyttöisyys on todellakin tätä päivää, se tuo helppoutta ja huoltovapautta yksityisen puolen koneisiin. Akkukoneiden valikoima kasvaa jatkuvasti ja hinnat ovat tulleet alas. Myös kevytkäynnistys on haluttu ominaisuus. Ruohonleikkureissa robottikoneet käyvät hyvin kaupaksi, Juvosilta todetaan.

Veljesten myymälästä löytyy laaja repertuaari Stihl, Viking ja Briggs&Stratton -koneita. Niiden lisäksi Huoltokanava Juvonen on Stigan, Husqvarnan, Jonseredin, McCullochin ja Klipon valtuutettu merkkikorjaamo. Firman sähköoikeudet takaavat myös sähkötoimisten koneiden ammattimaisen korjauksen ja huollon, sähköturvallisuudesta tinkimättä.

Kattavat varaosatoimittajat mahdollistavat kaiken merkkisten koneiden korjauksen ja huollon. Varastostakin löytyy 3500 artikkelin laaja valikoima pienkoneiden varaosia ja tarvikkeita.

Huoltokana Juvosella toimii myös verkkokauppa, josta löytyy pienkonetarvikkeita, muun muassa teräketjuista ja laipoista turvavarusteisiin ja kiilahinoihin.


Huollata ajoissa

Huoltokanava aloitti Valkeakoskella 2000-luvun alussa, korjaten aluksi kodinkoneita. Neljä vuotta sitten Juvosen veljesten firma siirtyi pienkoneiden myyntiin ja korjaukseen. Vuoden 2016 huhtikuussa Huoltokanava laajensi toimintansa myös Kangasalle.

Huoltotyöt keskittyvät firman Valkeakosken toimitiloihin, jossa heillä on käytettävissään 500-neliöinen halli sekä erinomainen työntekijä Niilo.

- Alkukesä on meillä aina suurin sesonki. Eräänkin kerran tuotiin ylioppilasjuhlien alla yhden päivän aikana 26 ruohonleikkuria, jotka kaikki piti saada korjattua heti. Kannattaa ennakoida huollon ruuhkat jo varhain keväällä, vinkkaavat veljekset.

- Paras tapa, jolla itse voi pidentää pienkoneiden huoltoväliä, on puhtaus. Ruohonleikkurikin on syytä aina pestä ruohomoskasta.

- Pienkoneissa kannattaa käyttää pienkonebensaa, joka on aina käyttövalmista ja säilyy parhaiten.

 huoltokanava

Hämeen Pienkonehuollossa sinua palvelevat Teemu Koskinen (vas.), Toni Korte ja Jukka Jehimoff.