Seutulainen 8/2017

Pepper Bar & Restaurant Nokia täyttää 10 vuotta elokuussa ja juhlii merkkipaalua koko elokuun toisen viikon ajan. Juhlaviikon aikana ravintolassa on tarjouksia, esiintyjiä ja erityisohjelmaa.

Nokian Pepperin ravintolapäällikkönä on työskennellyt alusta alkaen Minna Kaikkonen. Hän toimii myös yhtenä yrittäjistä perheyritys Restbar Oy:ssä, joka omistaa Pepper-ketjun kaikki kolme ravintolaa.

- Restbar Oy kiittää asiakkaitaan näistä kymmenestä vuodesta. Haluamme toivottaa kaikki juhlimaan tätä tärkeää merkkipaalua kanssamme, kertoo Minna Kaikkonen.

Pepperit ovat matalan kynnyksen koko perheen ravintoloita Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla. Ruoka- ja baaritoiminnan lisäksi Pepperit tarjoavat kabinettitilat juhliin ja kokouksiin.


Pippurikastike on Pepperin bravuuri

- Peppereissä tärkeää on ruokailun helppous ja rentous. Ruokalistan olemme pyrkineet pitämään mahdollisimman selkeänä, mutta laajana. Pääruoissa on tarjolla aina jotain kalaa, muutamia broileriannoksia ja hyvä pihviruoka. Tottakai listalta löytyvät aina myös burgerit, siivet ja salaatit.

- Ehdottomasti suosituin ruoka on talon klassikkoannos Pekonibroileri, Minna Kaikkonen paljastaa.

- Se on ollut samanlaisena ruokalistalla koko kymmenen vuotta: paistettu broilerin rintafilee, pippurikastiketta sweet chilillä ja smetanalla höystettynä, päällä rapeaksi paistettua pekonia ja lisänä maalaisranskanperunat.

Myös Talon Possu ja Pippuripihvi ovat myydyimpien annosten kärkisijoilla. Kaikissa näissä annoksissa kokonaisuuden kruunaa talon kermainen pippurikastike.

Vakiintuneita sesonkien erikoisteemaviikkoja vietetään aiheinaan blini, parsa, Steak House, Italia ja Jenkki. Yksi tärkeä kuukauden kohokohta kaikissa Peppereissä ovat Meat Lovers Friday -lounaat.

- Tarjolla on jokin kokonainen paisti tai muu liha, jota kokki on leikkaamassa ja tarjoilemassa. Lisäksi on muita lihoja, makkaroita tai broileria. Kesäaikaan noutopöytä on katettu osittain terassille, jossa kokki on grillaamassa. Kaikkea saa syödä niin paljon kuin jaksaa, lupaa Minna.

Tämän vuoden syksyllä on tulossa riistaviikot.

- Arkipäivien lounasasiakkaat ja yritysasiakkaat ovat Peppereissä tärkeitä asiakasryhmiä. Lounaalla käy asiakkaina paljon eri virastojen ja yritysten työntekijöitä. Isoimmat yritykset tuovat lounaille paljon myös kansainvälisiä yritysvieraitaan ja yhteistyökumppaneitaan.


Herra Pepper tarjoaa ajankulua

Lapsiperheillä on ketjun ravintoloissa erityisasema.

- Meillä lapset saavat ruokalistansa mukana värikynät ja väritystehtäviä. Olemme panostaneet myös lasten ruokalistan laajuuteen. Lasten ruokalistalla on toki perinteiset nakit ja ja ranskalaiset, mutta myös kalaa ja kasvisruokaa.

Perheen pienimmille on netissä ja facebookissa pyörivä Herra Pepperin kerho. Klubin jäsenyydestä kertova rintamerkki oikeuttaa lapset edulliseen jäätelöannokseen ruokailun yhteydessä. Herra Pepper myös muistaa kerholaisia yllätyksellä syntymäpäivien alla.

Kaikilla Peppereillä on yhteinen Tähtiasiakas-kortti, jolla saa etuja juomista ja ruuista. Myös Tähtiasiakkaille on omia teema-viikkoja ja päiviä kaikissa Peppereissä.

Pepper-ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Nokian keskustassa vuonna 2007. Restbar Groupin muodostavat ravintolayhtiöt Restbar Oy ja Kaupunkiravintolat Oy sekä DJ- ja karaoketoimintaan keskittyvä ohjelmayhtiö Popmaster Oy. Yhtiöt työllistävät koko- ja osa-aikaisesti yhteensä noin 120 henkeä. Yhtiö on perustettu vuonna 1989 Tampereella ja liikevaihto vuonna 2016 oli yhteensä 4,2 miljoonaa euroa.

 pepper

Viihtyisä Nokian Pepper on palvellut jo vuosikymmenen ajan.