Seutulainen 8/2017

Vuonna 2009 perustettu Remonttipalvelu Marko Koskela tekee kaikkia kodin sisäremontteja, joista jopa 80 % on kylpyhuone- sauna ja wc-saneerauksia. Yritys on kasvanut yhden miehen ”vasara ja naula -firmasta” parhaimmillaan 6 henkeä työllistäväksi yritykseksi, mutta tekemisen asenne on ennallaan. Syyskuussa yrityksen yhtiömuoto muuttuu osakeyhtiöksi.

- Tavoitteena on kasvattaa toimintaa edelleen, hallitusti ja oikeiden ihmisten avulla. Asiakaspalvelusta ja laadusta emme milloinkaan tingi. Palvelemme asiakkaitamme aina lämminhenkisesti, yksilöllisesti ja paneutuen. Yrityksen sielun on säilyttävä, vaikka väki lisääntyy, Marko Koskela painottaa.

- Esimerkiksi ensimmäisellä työntekijälläni Ojalan Kimmolla on kokemusta saneeraustöistä jo parinkymmenen vuoden ajalta ja häneen pystyn luottamaan täysin. Se on iso osa onnistumista ja kasvuprosessia, sillä teemme töitä muiden kotona.

Asiakkaat haluavat yhä enemmän kokonaisvaltaista palvelua ja avaimet käteen -ratkaisuja. Neuvoja ja näkemystä toteutukseen ja materiaalivalintoihin kysytään jo nyt, mutta kohta yritys voi tarjota mittavampaakin sisustussuunnittelua, sillä Markon vaimo on valmistumassa sisustussuunnittelijaksi ja pintakäsittelijäksi.


Töitä tehdään ihmisille

Markolle ihmisläheinen asiakaspalvelu on aina ollut sydäntä lähellä.

- On hienoa huomata, että tapamme toimia ja työmme laatu kohtaavat asiakkaan ajatusmaailman. Paras kiitos urakan päätteeksi on aito ilo asiakkaan kasvoilla hänen nähdessään lopputuloksen. Mahdolliset ongelmatilanteetkin on ratkaistava niin, että jälkikäteen hymyillään, hän toteaa.

Ei riitä, että kylppäri saa uudet kaakelit, vaan on huomioitava monta muutakin asiaa – myös taloyhtiön muut asukkaat.

- Varsinaisen kohteen lisäksi on mietittävä porraskäytävien ja hissien suojaus, hoidettava remontista informointi ja selvitettävä pysäköintipaikat. Siivoamme jälkemme joka ikinen päivä – myös yhteisistä tiloista. Jos jostakin huomautetaan, siihen on reagoitava nopeasti ja oikealla tavalla. On tärkeää tiedostaa, että seuraava asiakas voi asua naapurissa.


Positiivisesti hämmentävä kokemus

Remonttipalvelu Marko Koskela teki huhtikuussa Tampereen Tasanteella paritalossa asuvalle Jukka Räsäselle täydellisen kylpyhuone- ja saunaremontin.

- Halusimme vaimoni kanssa rempan valmiiksi ennen esikoisemme syntymää. Aiemmista remonteista on ollut vaihtelevia kokemuksia, mutta kun sain naapurikiinteistöstä hyvät suositukset Markosta, päätin pyytää tarjouksen. Marko vastasi saman päivän aikana ja ehdotti, että tulisi paikan päälle arvioimaan kohteen. Alusta loppuun asti oli hämmentävää se tapa, millä yritys projektin hoiti – ihan kaikki meni paljon paremmin kuin osasimme odottaa, Jukka kiittää.

- Homma eteni huikeaa vauhtia, kaikki oli valmista 4 viikossa ja olisi ollut nopeamminkin, jollei pääsiäisenpyhät ja vappu olisi sattuneet osumaan väliin. Milloinkaan emme joutuneet saapumaan sotkun keskelle, sillä miehet siivosivat jälkensä päivittäin. Kavereiden kengätkin olivat eteisessä ojennuksessa, naurahtaa Jukka.

- Markon kanssa on helppo neuvotella, hän hoitaa hommansa jämptisti, kuuntelee aidosti asiakkaan mielipiteitä ja kertoo avoimesti onko idea hänen mielestään hyvä vai huono. Voin vilpittömästi ja lämpimästi suositella yrityksen palveluita, hän lisää. Räsäset itse ovat jo sopineet kodinhoitohuoneen ja vessojen remonteista seuraavalle vuodelle.

 rmk

- Haluamme tehdä saneerausprojektin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, sanoo Marko Koskela.

 sauna

Räsäsen perhe on erittäin tyytyväinen Remonttipalvelu Marko Koskelan toteuttamaan kylpyhuone- ja saunaremonttiin.