Kangasalan kaupunki ja Visit Kangasala järjestävät kesäisiä toritapahtumia kolmena heinäkuisena torstai-iltana. Iltatoreilla vastataan kaupunkilaisten toiveeseen saada keskustaan ja toreille elämää myös toimistoaikojen ulkopuolella.

Kangasalan iltatoreille on kutsuttu myyjiksi paikallisia ruoka- ja herkkutuotteiden myyjiä, lähituottajia ja käsityöläisiä. Paikkoja on varattu myös kirpputori- ja vanhan tavaran myyjille. Kaupunkilaiset ja kesävieraat ovat tervetulleita nauttimaan iloisesta toritunnelmasta, herkuttelemaan hyvällä ruoalla ja hankkimaan kiinnostavia tuotteita.

- Meiltä on toivottu mahdollisuutta istuskella kauniina kesäiltana torilla ja nauttia erilaisista ruokaherkuista. Sen haluamme nyt mahdollistaa, kertoo kaupungin tapahtumakoordinaattori Isabella Rossi.

- Kesätapahtumilla houkuttelemme paikkakunnalle matkailijoita, mutta myös paikallisten kannattaa vaihtaa vapaalle ja lähteä minilomalle nauttimaan toritunnelmasta, kannustaa Visit Kangasalan matkailu- ja markkinointipäällikkö Laura Pekkala.

Luvassa on myös musiikkia Kangasalan kesäsoittajilta.

13varhaisperunat torilla